Atuul pe care Kate Middleton il foloseste in interesul familiei regale

Prietenii apropiați au contribuit decisiv la susținerea prințesei Catherine în timpul recuperării sale după recenta operație abdominală. Experții în monarhie au subliniat rolul semnificativ pe care cercul ei intim îl joacă nu doar în sprijinirea recuperării sale fizice, ci și în asistarea în îndeplinirea îndatoririlor sale regale.

Unul dintre experți, Jennie Bond, a subliniat importanța prieteniilor de lungă durată ale lui Catherine în ridicarea moralului acesteia după operație. Bond a remarcat că familia lui Catherine, în special mama sa Carole și sora sa Pippa, s-au implicat activ în procesul de recuperare a acesteia.

În plus, prietenii de școală ai lui Catherine și rudele din partea soțului ei, prințul William, i-au oferit, de asemenea, un sprijin neclintit în această perioadă.

Prieteni de seamă, precum Mel și Oliver Baker și stilista Natasha Archer, au fost stâlpi de rezistență pentru Catherine, care este așteptată să își reia îndatoririle regale în jurul Paștelui.

În ciuda progreselor bune înregistrate după operație, Palatul Kensington a subliniat dorința prințesei de a avea intimitate în ceea ce privește starea ei de sănătate și și-a exprimat dorința de a reveni curând la angajamentele sale.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu