Elizabeth Debicki, actrita din serialul „The Crown”, a vorbit despre cat de sfasietor a fost sa filmeze ultimele momente din viata Printesei Diana

Elizabeth Debicki, care o interpretează pe Prințesa Diana în ultimul sezon al serialului „The Crown”, a discutat recent despre experiența ei de a filma ultimele clipe ale regretatei prințese. Debicki a dezvăluit că a avut un răspuns emoțional profund la filmarea scenelor agitate cu paparazzi.

„The Crown”, o dramă istorică Netflix care a primit numeroase premii, și-a lansat ultimul sezon în două părți, prima parte având premiera pe 16 noiembrie.

Acest sezon se concentrează asupra evenimentelor care au dus la moartea Dianei, în 1997, la vârsta de 36 de ani, în urma unui accident de mașină într-un tunel din Paris, din cauza vitezei excesive.

În trailerul lansat în octombrie, telespectatorii au putut asista la natura sumbră a ultimelor săptămâni ale Dianei și la reacțiile familiei regale la decesul acesteia. Deși trailerul nu a prezentat momentul impactului, acesta a oferit o privire asupra atenției mediatice copleșitoare care a înconjurat-o pe Diana în ultimele sale zile.

Debicki și-a exprimat cât de provocator a fost să recreeze aceste scene. Ea le-a descris ca fiind dificile, haotice și invazive, empatizând cu teama pe care trebuie să o fi simțit Diana în acea perioadă. Actrița a împărtășit, de asemenea, propriile sale experiențe cu presa în calitate de actor și senzațiile fizice intense pe care le-a întâlnit.

Interpretarea rolului Dianei a implicat să fie înconjurată de fotografi, care o bruscau și îi strigau numele, creând un sentiment de presiune și disconfort. Debicki a considerat că a fost o experiență neplăcută, dar crucială pentru a portretiza o parte importantă a poveștii.

Actrița a reflectat, de asemenea, asupra scenelor filmate pe un iaht, care o prezintă pe Diana în vacanță. Debicki s-a bucurat de aceste momente, deoarece au oferit un contrast cu vremea mohorâtă și au permis distribuției să se bucure de soare.

Ca răspuns la criticile aduse unei scene în care Diana este prezentată ca o fantomă, creatorul serialului „The Crown”, Peter Morgan, a precizat că nu a intenționat să o prezinte ca pe o fantomă tradițională. În schimb, Morgan a urmărit să arate că Diana continuă să trăiască în mintea celor pe care i-a lăsat în urmă.

Pe măsură ce se desfășoară ultimul sezon din „The Crown”, telespectatorii se pot aștepta să asiste la călătoria emoțională a Prințesei Diana și la impactul morții sale tragice asupra celor pe care i-a atins în timpul vieții.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu