Margot Robbie este insarcinata. Actrita din „Barbie” si sotul sau au o poveste de dragoste ca-n filme

Margot Robbie, actrița în vârstă de 34 de ani, cunoscută pentru rolurile sale în filme precum Barbie și Suicide Squad, așteaptă primul său copil împreună cu soțul ei, un producător de film cu care s-a căsătorit în 2016.

Deși reprezentanții cuplului nu au confirmat vestea, pe internet au apărut fotografii care o arată pe Margot cu o burtică vizibilă. Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată în 2013 pe un platou de filmare unde el lucra ca asistent regizor. Ei au dezvoltat o prietenie strânsă, care în cele din urmă a înflorit într-o relație romantică.

După ce au locuit împreună cu alți colegi de cameră, și-au dat seama de sentimentele lor unul pentru celălalt și s-au căsătorit în 2016. Margot a fost întotdeauna rezervată în ceea ce privește viața ei personală, iar cuplul și-a ținut relația în mare parte departe de lumina reflectoarelor. Au apărut rar împreună în public până după nuntă.

Margot și-a exprimat entuziasmul de a deveni mamă și bucuria pe care o găsește în a fi căsătorită. Fanii s-au grăbit să felicite cuplul pentru sarcină, mulți exprimându-și entuziasmul pentru sosirea lui „Barbie 2”, după cum a spus în glumă un fan. Margot este de așteptat să nască înainte de sfârșitul anului 2024.

Având în vedere istoria lor de intimitate, este probabil că cuplul va continua să păstreze secretul asupra detaliilor despre familia lor în creștere.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu