Transformă-ți fizicul precum Ryan Gosling în Barbie: 7 exerciții cheie

Numele Ryan Gosling, Simu Liu, Kingsley Ben-Adir și Ncuti Gatwa vă sună cunoscut? Aceștia sunt actorii care au interpretat versiunile umane ale celebrelor păpuși Ken în filmul Barbie. Misiunea lor? Să obțină un fizic de vis demn de cele mai frumoase păpuși Mattel. Cum au reușit acest lucru? Grație unui program de antrenament intensiv supravegheat de David Higgins, un renumit antrenor sportiv.

În acest articol, vom descompune metodele lui Higgins și vom prezenta o serie de exerciții pentru a sculpta abdomenul demn de Ryan Gosling în Barbie. Pregătește-te să transpiri!

Formare de grup

Higgins a lucrat deja cu grupuri de actori la filme precum The Eternals și Justice League. El spune că lucrul în grup creează o dinamică pozitivă și o motivație reciprocă. În cazul filmului Barbie, actorii au lucrat împreună la programe de antrenament care au inclus antrenamente cu greutăți, Pilates și dans.

„S-a creat o atmosferă de „toți pentru unul”, ceea ce a contribuit la motivarea lor”, explică Higgins.

Rutina zilnică a actorilor

Potrivit lui Higgins, rutina zilnică a actorilor a constat în exerciții abdominale, pentru partea superioară și inferioară a corpului în fiecare zi. Exercițiile erau variate, cu diferite intervale de repetări și utilizarea unor greutăți diferite.

Dieta și tineretul intermitent

Nu au existat restricții dietetice specifice. Cu toate acestea, alimentele procesate au fost interzise din meniu. De asemenea, au fost planificate perioade de post intermitent.

Cele 7 exerciții pentru abdomene tari ca piatra

1. Ridicarea picioarelor

Întindeți-vă pe spate și încrucișați piciorul stâng peste cel drept. Ridicați picioarele și picioarele cât mai sus posibil, fără să le îndoiți. Odată în aer, faceți mici mișcări cu picioarele spre stânga și spre dreapta, apoi coborâți încet înapoi la sol.

2. Ștergătorul de parbriz

Stați cu picioarele pe podea și genunchii îndoiți. Aplecați-vă pe spate până când simțiți tensiune în stomac. Ridicați gleznele și legănați-vă picioarele împreună de la stânga la dreapta.

3. Retrocedări

Stați pe un covoraș cu genunchii îndoiți pe piept și mâinile pe tibii. Rostogoliți-vă încet pe spate, controlând coborârea, apoi ridicați-vă și reveniți în poziția inițială.

4. Crunch în doi pași

Întindeți-vă pe spate, cu genunchii îndoiți și picioarele pe podea. Ridicați partea superioară a corpului într-o mișcare de cracare. Faceți o pauză la jumătatea drumului înainte de a continua, apoi faceți din nou o pauză în partea de sus.

5. Bug mort static

Întindeți-vă pe spate, cu genunchii îndoiți și brațele întinse în fața dumneavoastră. Ridicați câte un genunchi pe rând, aducând mâna opusă în dreptul acestuia. Mențineți această poziție timp de 30 de secunde înainte de a schimba partea.

6. Crocant pentru corp

Apropie cotul de genunchiul opus înainte de a reveni la poziția de plecare. Repetați timp de un minut pe fiecare parte.

7. Urcarea pe frânghie

Întindeți-vă pe spate, cu picioarele ridicate și picioarele în aer. Imaginați-vă că aveți o frânghie imaginară în mâini. Ridicați trunchiul și pretindeți că vă cățărați pe frânghie, câte un braț pe rând.

Acum că ai cheile, tot ce trebuie să faci este să te apuci de treabă pentru a obține niște abdomene demne de Ryan Gosling în Barbie! Nu uita că consecvența și perseverența sunt cheile succesului. Distracție plăcută la antrenament!

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu