Băutura care topește grăsimea de pe burtă și oprește îmbătrânirea. Ai nevoie de 3 ingrediente și o cană cu apă

Care e băutura care face să dispară grăsimea de pe burtă, previne cancerul și spune stop îmbătrânirii.

Grăsimea de pe burtă se acumulează ușor și se dă jos extrem de greu, motiv pentru care, specialiști din întreaga lume recomandă o băutură naturală, făcută acasă, care are foarte multe beneficii asupra corpului și al sănătății.

Printre beneficiile pe care le oferă această băutură se numără stoparea procesului de îmbătrânire și reducerea riscului de apariție al cancerului.

Ingredientele de care ai nevoie pentru această băutură:

-O cană cu apă

-1/4 lingură cu turmeric pudră

– Sucul de la o jumătate de lămâie

-Un vârf de cuțit de pudră de scorțișoară

– 1-2 lingurițe de miere naturală

Cum se prepară

1.După ce ai fiert apa, las-o să se mai răcească, apoi adaugă pudra de turmeric, sucul de lămâie și mierea.

2. Amestecă bine ingredientele, apoi bea băutura cu înghițituri mici, cât este caldă.

1. Lămâia conține din plin vitamina C, un antioxidant puternic care luptă împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi.

2. Turmericul are proprietăți antioxidante, dar și antiinflamatoare.

Turmericul este o pudră „minune” cu multiple beneficii asupra sănătății.

Acest condiment are puternice proprietăți antiinflamatorii și antioxidante.

Turmericul este cunoscut pentru capacitățile sale de a combate tulburările gastrointestinale, printre care se numără și balonarea.

Pudra de turmeric este recomandată persoanelor care suferă de sindromul colonului iritabil.

3. Scorțișoara reglează nivelul zahărului din sânge, un proces important în menținerea sănătății și frumuseții pielii.

Scorțișoara are un conținut bogat de cinamaldehidă, care îi conferă acesteia efectele atât de benefice asupra sănătății și metabolismului și ajută la prevenirea diabetului, prin reglarea nivelului glicemiei.

Scorțișoara este asociată cu un risc redus de boli cardiace. La persoanele cu diabet de tip 2, 1 gram de scorțișoară pe zi are efecte benefice asupra indicatorilor din sânge. Administrarea acesteia reduce nivelul colesterolului total, al colesterolului LDL și al trigliceridelor, în timp ce colesterolul HDL rămâne stabil.

Scorțișoara poate reduce dramatic rezistența la insulină, ajutând acest hormon atât de important să-și îndeplinească sarcina în corp.Ajutând insulina să-și îndeplinească sarcina în corp, scorțișoară poate reduce nivelul de zahăr din sânge.

În afară de efectele benefice asupra rezistenței la insulină, scorțișoară poate reduce nivelul de zahăr din sânge prin câteva mecanisme.În primul rând, s-a demonstrat că scorțișoara reduce cantitatea de glucoză care intră în sânge după mese. Acest lucru este posibil prin interacționarea cu numeroase enzime digestive, care încetinesc descompunerea carbohidraților în tractul digestiv.În al doilea rând, un compus al scorțișoarei poate acționa asupra celulelor mimând insulina. Acest lucru îmbunătățește în mare măsură asimilarea glucozei de către celule, deși acționează mult mai lent decât insulina.

Citește mai multe despre scorțișoară AICI

Articol util? Dă-l mai departe!