Informațiile prezentate pe această pagină descriu Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului nostru, Revista de Sănătate, accesibil la adresa revistadesanatate.ro.

Toate informațiile prezentate pe acest website (texte, imagini statice și video, fișiere audio etc.) au un caracter pur informativ. Publicarea acestor informații pe Revista de Sănătate nu constituie practicarea medicinei, iar sugestiile și sfaturile menționate nu se substituie recomandărilor medicilor sau farmaciștilor autorizați.

Dacă doriți să încercați oricare dintre remediile și/sau tratamentele prezentate, vă sfătuim să vă adresați mai întâi unui cadru medical. Utilizând site-ul nostru, vă exprimați acordul că urmarea oricărui sfat prezentat aici și aplicarea oricărui tratament descris aici, fără consultarea prealabilă a unui specialist, se face exclusiv pe propria dumneavoastră responsabilitate.

Este posibil ca informațiile prezentate și afirmațiile făcute pe Revista de Sănătate cu privire la afecțiuni și practici medicale, diete, tratamente și produse să nu fi fost evaluate de nicio autoritate în domeniul medical. Dacă intenționați să utilizați în orice fel aceste informații, fără acordul prealabil al unui cadru medical autorizat, responsabilitatea vă revine în exclusivitate.

Nu putem garanta că informațiile prezentate pe Revista de Sănătate sunt complete sau lipsite de erori. Întrucât în materialele publicate pot exista inadvertențe și/sau erori de redactare, ne rezervăm dreptul de a modifica oricând orice informație, fără notificări prealabile.

Utilizând site-ul nostru, vă manifestați acordul că Revista de Sănătate nu este responsabilă față de dumneavoastră sau față de terți pentru nici un fel de vătămări, daune sau acțiuni ale terților împotriva dumneavoastră, cauzate de utilizarea informațiilor prezentate aici.

Revista de Sănătate poate face trimiteri și referiri (prin link-uri active) către alte website-uri, în scop exclusiv educațional/de informare. Prezența acestor link-uri nu implică în nici un caz asocierea cu sau promovarea entităților spre care se face referire și nici nu înseamnă că informațiile spre care se fac trimiteri (de pe terțe site-uri) sunt complete și/sau corecte. Utilizați informațiile spre care se fac trimiteri de pe Revista de Sănătate pe propria dumneavoastră responsabilitate, în conformitate cu termenii și condițiile de utilizare ale site-urilor respective.

Utilizând Revista de Sănătate, luați la cunoștință că toate informațiile prezentate pe acest site sunt protejate de legile în vigoare privind protecția drepturilor de autor. Sunteți de acord să nu copiați, distribuiți, reproduceți sau creați nici un fel de materiale (texte, imagini statice și/sau videoclipuri) ce derivă din informațiile prezentate pe Revista de Sănătate.

Utilizarea site-ului revistadesanatate.ro se face în condițiile Termenilor și Condițiilor descriși pe această pagină. Dacă nu sunteți de acord cu aceștia, vă rugăm să nu utilizați revistadesanatate.ro.

Dacă aveți întrebări, reclamații sau sugestii referitoare la informațiile prezentate pe această pagină, vă rugăm să ne contactați folosind acest formular de contact.

Ultima actualizare: 24 august 2017