Despre proiect

Revista de Sănătate este un blog care funcționează automatizat, pe baza unui algoritm care colectează din surse deschise și traduce articole menite să vă ajute să luați decizii informate cu privire la sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.

Blogul promovează conținut care abordează subiectul sănătății din mai multe perspective: veți găsi sfaturi utile despre alimentație și dietă, sport și mișcare, frumusețe, precum și recomandări despre cum să cultivați un stil de viață sănătos și să vă mențineți echilibrul psihologic. De asemenea, blogul include remedii naturiste eficiente și la îndemâna oricui.

Toate articolele au scop pur informativ. Informațiile prezentate nu trebuie să înlocuiască în niciun caz un diagnostic medical și nu reprezintă un substitut pentru serviciile unui profesionist calificat. În cazul oricărei probleme de sănătate, consultați un specialist.

Revista de Sănătate folosește conținut (text, imagini) ale unor entități permit preluarea și diseminarea materialelor, precum Wikipedia, PLOS, Open Health News, KFF Health News și Unilibre. Toate edițiile newsletter-ului Revista de Sănătate sunt prezentate sub pseudonimul „Ioana Ceușan”.