10.000 de barbati au raspuns: ce vor mai mult decat orice, dar putini recunosc

Femeile au adesea concepții greșite despre ceea ce își doresc bărbații, iar aceste convingeri pot împiedica potențialele relații în loc să le alimenteze. Una dintre cele mai supărătoare concepții greșite este ideea că bărbații își doresc un singur lucru. Cu toate acestea, realitatea este cu totul alta.

Multe femei cred că bărbații sunt interesați doar de întâlniri ocazionale, fără obligații și fără obligații. Această convingere creează tensiune, neîncredere și nesiguranță și poate chiar distruge șansele unei legături semnificative între potențialii parteneri. Așadar, ce își doresc cu adevărat bărbații? Și ce prioritizează ei într-o relație?

Într-un sondaj realizat de YourTango, aproximativ 10.000 de bărbați singuri au fost întrebați cu o singură întrebare – „Ce îți dorești cel mai mult de la viața ta amoroasă?”.

Printre opțiunile care le-au fost oferite se numărau: să cunoască mai multe femei, să găsească o femeie de calibru, să caute o relație serioasă pe termen lung sau să găsească și să se îndrăgostească de femeia visurilor lor pentru a se căsători în cele din urmă cu ea.

S-ar putea presupune că majoritatea bărbaților ar alege opțiunile A sau B, sugerând o concentrare pe cantitate sau pe calitățile de suprafață.

Cu toate acestea, rezultatul surprinzător a arătat că majoritatea bărbaților au ales, de fapt, opțiunile C sau D, indicând dorința de a avea o relație serioasă pe termen lung și de a găsi dragostea adevărată. Acest lucru nu înseamnă că bărbații nu apreciază intimitatea sexuală. Bineînțeles că o fac.

Cu toate acestea, bărbații tânjesc, de asemenea, după conexiune emoțională și intimitate. Problema constă în incapacitatea lor de a exprima întotdeauna această nevoie în mod clar. În multe cazuri, bărbații privesc sexul ca pe un mijloc de a-și satisface dorința de conexiune emoțională. În esență, suntem mai asemănători decât am putea crede.

Atât bărbații, cât și femeile caută relații autentice în care pot fi înțeleși și iubiți cu adevărat. Așadar, data viitoare când vă veți vedea ghidate de idei preconcepute despre bărbați, amintiți-vă de rezultatele acestui sondaj. Acesta servește ca un memento că aparențele pot fi înșelătoare.

Bărbații își doresc mai mult decât dorințe fizice, ei aspiră la conexiuni semnificative și companie.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu