4 exercitii pentru acasa, care iti definesc talia si iti tonifiaza bratele

Antrenorul personal certificat Andrew White a împărtășit patru exerciții eficiente care vă pot ajuta să vă tonifiați talia și să vă întăriți brațele. Primul exercițiu este o mișcare simplă, dar puternică, care vizează mușchii de bază și cei ai brațelor.

Așezându-vă într-o poziție similară cu cea a unei poziții de push-up și sprijinindu-vă greutatea pe picioare, vă puteți angaja brațele, umerii, pieptul și centrul. Luați-o încet pentru a permite mușchilor dvs. să învețe mișcarea. Repetați acest exercițiu de 10-15 ori în trei seturi zilnic, timp de câteva luni, pentru a vedea rezultatele.

Puteți face acest exercițiu cu sau fără greutăți, folosind greutatea corpului dacă sunteți la început. Al doilea exercițiu este reprezentat de răsucirile rusești, care se concentrează pe mușchii oblici, cruciali pentru o talie definită.

Stând pe podea, cu genunchii îndoiți și picioarele ridicate de la sol, răsuciți-vă trunchiul dintr-o parte în alta. Efectuarea a 10-15 repetări în trei seturi în fiecare zi vă poate modela talia și vă poate angaja brațele. Tricep dips, al treilea exercițiu, poate ajuta la sculptarea brațelor și la definirea taliei.

Folosind greutatea corpului, vizați tricepșii, umerii și nucleul central prin efectuarea de dip-uri pe un scaun sau pe o bancă de fitness. Coboară-ți corpul îndoind coatele, apoi împinge înapoi în sus. Efectuarea a 10-15 repetări în trei seturi în mod regulat poate arăta rezultate.

În cele din urmă, încorporarea unor exerciții cardio este esențială pentru arderea grăsimilor. Mountain climbers sunt exerciții dinamice, de intensitate ridicată, care vă angajează nucleul, brațele și umerii. Pornind din poziția de planșă, aduceți genunchii spre piept alternativ, într-o mișcare de alergare.

Acest antrenament vă ajută să vă definiți brațele, să vă angajați mușchii abdominali și să promovați o talie mai subțire prin arderea caloriilor.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu