4 moduri prin care corpul tau iti spune ca esti in relatia nepotrivita

În viață, uneori ignorăm mesajele pe care ni le transmite corpul nostru. Putem simți profund că ceva nu este în regulă, dar alegem să trăim în negare. Acest lucru se întâmplă și în relații, când ignorăm semnalele de alarmă. Ne putem distanța de prieteni, de familie și chiar să ignorăm semnele pe care ni le dă corpul nostru.

Fiecare relație are suișurile și coborâșurile ei, dar dacă descoperi că nimic nu-ți mai aduce bucurie și te simți deconectat de tine însuți, ar putea fi un semn al unei relații nefericite. Lucrurile mărunte încep să vă deranjeze mai mult și vă luptați să vă relaxați. S-ar putea să vă simțiți anxios și să nu știți cum să vă regăsiți adevăratul sine.

Dacă aceste sentimente persistă în timpul unei perioade dificile din relația ta, ar putea fi momentul pentru o conversație serioasă cu partenerul tău.

Dacă sunteți în mod constant obosit și vă luptați să dormiți, mai ales după certuri, iar acest lucru vă afectează performanța la locul de muncă, ar putea indica faptul că sunteți blocat în relația greșită. Instinctele tale știu adesea mai bine decât mintea ta conștientă. Aveți încredere în acel instinct atunci când ceva nu vi se pare corect.

Într-o relație sănătoasă, nu trebuie să vă convingeți de bunătatea ei – pur și simplu o simțiți. Pe de altă parte, nesiguranța, neliniștea și anxietatea inexplicabilă ar putea semnala faptul că vă aflați într-o relație care nu vă servește bine.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu