4 moduri prin care Emily Ratajkowski se mentine in forma si isi pastreaza silueta

Emily Ratajkowski, cunoscutul model și actriță, a împărtășit câteva informații despre cum se menține în formă. Un aspect cheie al regimului ei este concentrarea pe consumul de alimente care o fac să se simtă bine. Mai exact, îi place să bea sucuri de turmeric și sfeclă roșie, care sunt populare în Los Angeles.

Turmericul este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante puternice și pentru capacitatea sa de a combate inflamațiile din organism. A fost folosit ca plantă medicinală în Asia de secole. Pe de altă parte, sucul de sfeclă roșie conține nitrați care aduc beneficii inimii și îmbunătățesc circulația sângelui.

De asemenea, poate îmbunătăți performanța exercițiilor fizice, în special a exercițiilor de anduranță. În ceea ce privește activitatea fizică, Ratajkowski preferă activitățile în aer liber, cum ar fi plimbările și drumețiile. Cu toate acestea, atunci când merge la sala de sport, îi place să participe la ședințe de grup.

Ea consideră că mediul colectiv este motivant și favorabil obiectivelor sale de fitness. Potrivit instructoarei de fitness și Pilates Nadia Murdock, sesiunile de grup la sala de sport pot reduce intimidarea și pot oferi modificări pentru persoane de toate nivelurile de fitness. Energia unei clase bune poate, de asemenea, să stimuleze motivația.

Mai mult, Ratajkowski are o slăbiciune pentru Zumba. Ea apreciază modul în care muzica o menține concentrată și plină de energie în timpul antrenamentului. Zumba este cunoscută pentru faptul că implică diferite grupe musculare, îmbunătățește sănătatea cardiovasculară și ajută la gestionarea nivelului de stres.

Murdock crede că Zumba poate fi o formă eficientă de exerciții fizice atunci când este combinată cu alte tipuri de antrenament. În cele din urmă, Ratajkowski împărtășește videoclipuri cu ea dansând pe TikTok, pe care le consideră o formă de exprimare și o excelentă eliberare de stres.

Dansul nu numai că îmbunătățește forța musculară și capacitatea aerobică, dar promovează, de asemenea, un somn mai bun, gestionarea greutății și bunăstarea generală. De asemenea, îmbunătățește rezistența, flexibilitatea și coordonarea.

În general, abordarea lui Ratajkowski în ceea ce privește condiția fizică include o dietă echilibrată și o varietate de activități fizice. Încorporarea alimentelor bogate în antioxidanți și implicarea în sesiuni de exerciții de grup sau antrenamente de dans pot contribui la un stil de viață sănătos și plăcut.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu