4 moduri prin care sa-i transmiti partenerului ca vrei sa va condimentati viata intima si sa evadati din rutina sexuala

Discutarea cu partenerul dvs. a schimbărilor din viața intimă poate fi o provocare. Este firesc să vă simțiți neliniștit în legătură cu exprimarea dorințelor dumneavoastră, de teamă să nu vă jigniți sau să nu fiți respins.

Michele Leno, un psiholog specializat în anxietatea de performanță, oferă patru recomandări pentru a condimenta lucrurile în dormitor. În primul rând, încercați să trimiteți un mesaj text sugestiv. Acesta ar putea fi un scenariu de joc de rol pe care vrei să-l explorezi sau o jucărie sexuală pe care ești interesată să o încerci.

Faptul de a-ți tachina partenerul și de a-i trezi interesul poate aduce entuziasm în viața voastră intimă. În al doilea rând, urmăriți experții în sexualitate pe rețelele de socializare și împărtășiți postări interesante cu partenerul dvs. pentru a începe o conversație.

Nu uitați, ambii parteneri ar trebui să fie implicați în realizarea schimbărilor, așa că nu vă bazați doar pe partenerul dvs. pentru a le iniția. Apoi, luați în considerare vizionarea unui film erotic împreună. Când vedeți ceva ce vă place, întrebați-vă partenerul ce părere are despre el.

Dacă filmele erotice nu sunt pe placul tău, poți face același lucru în timp ce te uiți la orice fel de film, cum ar fi unul romantic, și să inițiezi o discuție pornind de la o scenă mai picantă. Dacă vă este greu să găsiți momentul potrivit pentru a vorbi despre condimentarea lucrurilor, lăsați-o să se întâmple în mod natural în timpul sexului.

Scopul este să puteți discuta despre aceste dorințe fără ca acest lucru să devină o mare problemă. Evitați să o transformați într-o dezbatere sau o discuție constantă, deoarece poate diminua distracția și intimitatea.

Potrivit psihologului Michele Leno, poți cere ceva spontan în timpul activității sexuale, chiar dacă este ceva mic, cum ar fi să încerci o poziție diferită. Prin explorarea treptată a unor experiențe noi, ambii parteneri vor deveni mai deschiși la schimbare.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu