5 lucruri care te impiedica sa ai o viata sexuala implinita si schimbarile pe care un sexolog vrea sa le faci

Puțini știu că sunt un urmăritor avid de mai multe povești pe Reddit. Mi se pare fascinant să învăț din diferite experiențe de viață și să aud povești personale din partea comunității Reddit.

Oamenii de pe Reddit sunt, în general, deschiși și dispuși să împărtășească informații despre diverse subiecte, inclusiv despre educație, locuri de muncă, relații și chestiuni intime. Astăzi, aș dori să vă împărtășesc cinci secrete despre intimitate pe care le-am cules direct de la sexologi.

Aceste informații vă pot ajuta să vă îmbunătățiți viața sexuală și să vă consolidați relația: 1. Comunicarea este esențială: Ambii parteneri, indiferent de sex, trebuie să își exprime deschis emoțiile și gândurile.

Lipsa de comunicare indică adesea probleme mai profunde care trebuie abordate înainte ca un cuplu să poată avea un parteneriat sexual împlinit. Atunci când partenerii comunică sincer și au încredere unul în celălalt, experiențele lor sexuale tind să fie mult mai bune. 2.

Depășirea educației religioase: Multe femei au fost crescute în medii extrem de religioase care le învață să privească sexul ca pe ceva rău sau murdar. Ca urmare, ele își pot reprima sexualitatea, ceea ce poate avea un impact asupra relației lor după căsătorie.

Recunoașterea și contestarea acestor preconcepții este esențială pentru o relație sexuală sănătoasă. 3. Comunicați așteptările: Este esențial să vă comunicați așteptările partenerului dumneavoastră în orice relație. Acest lucru este deosebit de important atunci când vine vorba de viața sexuală.

A avea așteptări nu te face egoist sau dependent; înseamnă pur și simplu că ești o persoană reală care recunoaște importanța sexului într-o relație. Ignorarea acestui fapt poate duce la dezamăgire și eșec.

Comunicarea deschisă și sinceră despre dorințele și limitele tale este esențială. 4. Importanța conexiunii în afara dormitorului: Construirea unei vieți sexuale satisfăcătoare începe în afara dormitorului. Multe persoane au raportat că descoperirea limbajului de dragoste preferat al partenerului lor a ajutat semnificativ relația lor.

Faptul că știți cum se simte iubit și apreciat partenerul dvs. deschide ușa către o comunicare eficientă și poate duce la o viață sexuală mai satisfăcătoare. 5. Pregătiți-vă atât fizic, cât și mental: Sexul nu este doar un act fizic, ci implică și mintea.

Pentru a vă îmbunătăți experiențele sexuale, încercați să reduceți la minimum stresul, să fiți într-o dispoziție pozitivă, să mâncați sănătos și să vă concentrați asupra gândurilor sexuale înainte de a vă angaja în activitatea sexuală.

Fie că sunteți într-o relație pe termen lung sau mergeți la o întâlnire, aceste practici vă pot îmbunătăți satisfacția sexuală generală. Fiind conștient de aceste secrete și încorporându-le în relația ta, poți construi o conexiune mai puternică și mai intimă cu partenerul tău.

Nu uitați că o comunicare deschisă, înțelegerea influențelor personale, stabilirea unor așteptări realiste, construirea unor conexiuni emoționale și pregătirea atât mentală, cât și fizică sunt ingrediente cheie pentru o viață sexuală mai satisfăcătoare.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu