5 moduri sexy prin care poti sa previi infidelitatea in relatia ta de cuplu

Vrei să previi infidelitatea în relația ta? O modalitate esențială este să prioritizezi intimitatea cu partenerul tău. Este obișnuit ca intimitatea să se diminueze în timp, mai ales atunci când apar copiii în peisaj.

Dr. Michelle Golland subliniază faptul că multe cupluri duc lipsă de intimitate, definită ca implicându-se mai puțin de o dată pe lună sau de aproximativ 10 ori pe an. Pentru a preveni infidelitatea și pentru a menține această conexiune, concentrați-vă pe petrecerea de timp de calitate cu partenerul dumneavoastră.

Fiți atenți la ora de culcare a copiilor, astfel încât să aveți timp împreună. Luați în considerare posibilitatea de a căuta ajutor de la o bonă sau de la un membru al familiei ocazional. Intimitatea nu se referă doar la apropierea fizică, ci și la gesturi și momente mici care vă întăresc legătura.

Arătați-vă dragostea prin gesturi simple, cum ar fi sărutarea partenerului, fiind amabil și trimițând mesaje grijulii, chiar și în timpul zilelor aglomerate. Dr. Golland subliniază importanța momentelor intime dincolo de sex.

Masajele relaxante, cinele romantice și băile cu spumă pot, de asemenea, să vă consolideze legătura și să crească frecvența intimității sexuale. Comunicarea este crucială. Vorbiți deschis cu partenerul despre nevoile și preocupările dumneavoastră, fără să vă învinovățiți reciproc.

Nu uitați că sunteți o echipă care lucrează împreună pentru a aborda orice provocări care pot apărea în relația voastră.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu