5 principii puternice care te ajuta sa-ti creezi viata pe care ti-o doresti intr-un singur an

Crearea celui mai bun an al tău: Cinci principii pentru succes Pentru a vă crea viața pe care v-o doriți, este important să aveți o viziune clară despre cum arată acea viață. Luați-vă un moment pentru a vă scrie obiectivele și aspirațiile pe o foaie de hârtie.

Fiți cât mai detaliat și mai specific posibil și nu lăsați convingerile limitative să vă rețină. Odată ce ați scris această poveste despre ceea ce va face din acest an cel mai bun an al dvs., veți putea acționa și să o transformați în realitate. Primul principiu este să aveți curajul de a visa măreț.

Nu există niciun motiv pentru ca aspirațiile tale să fie banale, deoarece nici viața ta nu este banală. Sunteți special și este timpul să recunoașteți acest lucru în inima voastră. Vizualizează-te atingând un mare succes și gândește-te la pașii pe care îi poți face pentru a ajunge acolo.

Cel de-al doilea principiu pune accentul pe puterea vorbirii de sine pozitive. Felul în care vă vorbiți când sunteți singur reflectă modul în care vă tratați în mintea dumneavoastră. Dacă aveți o atitudine negativă și vă desconsiderați, este timpul să schimbați acest lucru.

Fii cel mai mare susținător al tău, spune-ți cuvinte frumoase și fii blând și înțelegător cu slăbiciunile tale. Acest lucru vă va ajuta să vă dezvoltați o mentalitate de învingător. Apoi, este important să preiei controlul asupra vieții tale.

Dacă zilele dvs. se simt haotice și obiectivele dvs. par inaccesibile, creați un plan de acțiune de 90 de zile pentru a genera motivație și impuls. Identificați două sau trei obiective pe care vă angajați să le atingeți în următoarele 90 de zile.

Apoi, stabiliți ce acțiuni imediate puteți întreprinde pentru a progresa în atingerea acestor obiective. Nu vă păstrați aspirațiile pentru dumneavoastră; împărtășiți-le cu persoanele în care aveți încredere. Nu știți niciodată cum vă pot ajuta aceștia să vă îndepliniți visele.

De exemplu, dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de limba engleză, cineva pe care îl cunoașteți ar putea avea o recomandare pentru un profesor de engleză excelent. Împărtășirea viselor tale îți permite, de asemenea, să primești energie pozitivă și sprijin din partea celor care îți doresc tot ce este mai bun pentru tine.

În cele din urmă, cultivați curiozitatea și îmbrățișați noile oportunități. Nu vă mulțumiți cu status quo-ul. Fiți întotdeauna curioși cu privire la ceea ce se află în spatele ușilor închise și nu vă temeți să le explorați. Cea mai bună viață a ta te așteaptă, dar trebuie să fii deschis la orice oportunitate care te va conduce spre ea.

Respectând aceste cinci principii, vă puteți crea viața pe care o doriți. Aveți curajul de a visa măreț, adoptați un discurs pozitiv despre sine, preluați-vă controlul asupra vieții cu un plan de acțiune concret, împărtășiți-vă aspirațiile cu persoane de încredere și hrăniți-vă curiozitatea.

Cel mai bun an al dumneavoastră este la îndemână – este timpul să îl faceți să se întâmple.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu