5 semne care iti arata ca esti o persoana cu o vibratie inalta

Energia și vibrația ta pot influența semnificativ modul în care te percep ceilalți. Vibrațiile înalte se reflectă în gânduri, emoții, acțiuni și mediu pozitiv. Dragostea, recunoștința, bucuria și compasiunea sunt considerate emoții de vibrație înaltă, în timp ce frica, ura, gelozia și resentimentele sunt emoții de vibrație joasă.

Atunci când emiteți energie de înaltă frecvență, cei din jurul dumneavoastră simt vibrațiile pozitive. Copiii și animalele au un simț ascuțit pentru a detecta nivelurile de energie la oameni. Dacă copiii se simt în siguranță sau dacă animalele sunt atrase de dumneavoastră, aceasta indică vibrația dumneavoastră pozitivă.

Oamenii sunt atrași în mod natural de energia bună și pot simți o legătură spirituală cu dumneavoastră. Străinii se pot deschide cu ușurință față de dvs. și vă pot împărtăși poveștile lor, ceea ce dezvăluie că sunt atrași de energia dvs. pozitivă.

Faptul că aveți încredere în intuiția voastră și că luați cu ușurință decizii bazate pe îndrumarea sufletului vostru indică o existență de înaltă frecvență. A trăi cu recunoștință și iubire de sine îți ascute instinctele și te ajută să găsești soluții cu ușurință.

Persoanele cu vibrații mai joase pot reacționa negativ la energia ta pozitivă din teamă sau vinovăție. Nu vă descurajați de judecata lor, ci continuați să străluciți în pace și iubire.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu