5 trucuri pe care vedetele le folosesc pentru a-si prelungi longevitatea

Biohacking, așa cum explică gemenele nutriționiste Tammy și Lyssie Lakatos, presupune efectuarea de schimbări intenționate în alimentație, obiceiurile de viață și rutinele sportive pentru a îmbunătăți sănătatea, mintea, corpul și performanța prin auto-experimentare.

Există diverse modalități de a ne optimiza corpul, cum ar fi utilizarea dispozitivelor mobile de urmărire a stării de sănătate, practicarea meditației pentru un somn mai bun și adaptarea planurilor de nutriție pe baza datelor genetice.

Printre exemplele de metode de biohacking se numără băile cu apă rece ca gheața, postul intermitent, analizele de sânge și utilizarea unor substanțe precum nootropicele pentru a stimula funcțiile cognitive.

Celebrități precum Tom Brady, Brooke Burke, Jack Dorsey, Kendall Jenner și Hailey Bieber au adoptat tehnicile de biohacking pentru a-și optimiza sănătatea și longevitatea. Biohacking poate oferi beneficii pentru longevitate și pierderea în greutate prin încorporarea unor practici simple și accesibile în rutina zilnică.

Asigurarea unui somn adecvat, evitarea alimentelor zaharoase, încorporarea terapiei prin frig, cum ar fi băile de gheață sau sesiunile de saună, și suplimentarea personalizată cu vitamine și minerale esențiale sunt toate modalități de a susține sănătatea și bunăstarea generală.

Cercetările au arătat că menținerea unui somn sănătos poate reduce riscul de deces prematur, în timp ce terapia prin frig și sesiunile de saună pot îmbunătăți circulația sângelui, reduce durerea și îmbunătățește starea de spirit.

În plus, s-a constatat că postul intermitent este o metodă sigură și eficientă pentru îmbunătățirea controlului glicemiei și promovarea longevității prin declanșarea unui proces numit autofagie, care ajută la eliminarea celulelor vechi și deteriorate din organism.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu