6 reguli ale sexului grozav, potrivit unui terapeut sexual

Potrivit expertului în sex Miranda Christophers, există șase elemente cheie care sunt esențiale pentru ca actul sexual să fie cu adevărat satisfăcător. Ea subliniază importanța de a te simți relaxat, implicat și imersat în momentul respectiv, fără judecată sau nesiguranță emoțională.

Christophers subliniază, de asemenea, importanța de a avea încredere în corpul tău și de a fi capabil să fii deschis și spontan în timpul intimității. Pentru a crea o atmosferă mai confortabilă și mai plăcută pentru sex, Christophers sugerează să seteze atmosfera cu elemente romantice precum lumina lumânărilor și muzică relaxantă.

Lucrul asupra stimei de sine este, de asemenea, important pentru a te simți mai în largul tău și mai încrezător în pat. Vanessa Marin, un expert în sex și autor, recomandă inițierea conversațiilor despre sex cu complimente pentru a stabili o conexiune pozitivă cu partenerul tău.

Christophers subliniază importanța de a fi prezent și conectat cu partenerul tău în timpul sexului, concentrându-te pe plăcere și bucurându-te de moment fără distrageri. Încorporarea practicilor de mindfulness în rutina zilnică poate ajuta la îmbunătățirea intimității în dormitor.

De asemenea, este esențial să introduci noutatea și varietatea în experiențele tale sexuale pentru a menține pasiunea și a preveni plictiseala în relațiile pe termen lung. Comunicarea este esențială pentru a aborda diferențele de preferințe sexuale și pentru a găsi compromisuri care să funcționeze pentru ambii parteneri.

Christophers încurajează persoanele să elimine presiunea performanței și să se concentreze pe propriile senzații fizice, mai degrabă decât exclusiv pe plăcerea partenerului. Păstrând o atitudine deschisă și fiind dispuși să faceți compromisuri, vă puteți îmbunătăți relația și spori calitatea experiențelor sexuale.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu