7 alimente care topesc rapid grasimea de pe burta. Ciocolata se afla printre ele

Dacă doriți să stimulați pierderea în greutate și să vă îmbunătățiți sănătatea generală, luați în considerare adăugarea de grăsimi sănătoase în dieta dumneavoastră. Migdalele sunt o alegere excelentă, deoarece un studiu a constatat că includerea lor într-o dietă sănătoasă a dus la o reducere susținută a greutății.

Untul de migdale este o opțiune gustoasă care oferă grăsimi sănătoase pentru inimă, fibre, magneziu și vitamina E. Asigurați-vă doar că alegeți untul de migdale crud, fără adaos de zahăr. O altă opțiune excelentă de gustare sunt măslinele, care sunt bogate în grăsimi mononesaturate sănătoase pentru inimă.

Cercetările arată că o dietă bogată în grăsimi mononesaturate și proteine poate ajuta persoanele cu diabet de tip 2 să piardă în greutate și să reducă riscul de boli cardiovasculare. Pentru gătit, uleiul de măsline extravirgin este o alegere de top.

Carnea de vită hrănită cu iarbă este, de asemenea, recomandată pentru profilul său nutrițional superior în comparație cu carnea de vită hrănită cu cereale. Această carne conține acid linoleic conjugat (CLA), un acid gras special care, potrivit studiilor, poate ajuta la arderea grăsimii de pe burtă.

În timp ce carnea de vită hrănită cu iarbă poate fi mai scumpă, beneficiile pentru sănătate o fac să fie o investiție care merită.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu