7 intrebari intime care vor intari relatia de cuplu. Trebuie sa afli raspunsurile ca sa iti cunosti jumatatea

Dacă simți că relația ta este blocată și vrei să treci la nivelul următor, este important să fii vulnerabil și sincer cu partenerul tău. Fiind deschis la noi experiențe și emoții, va fi mai ușor să vă consolidați conexiunea. Psihoterapeutul Laura Dabney consideră că o bază emoțională solidă este necesară pentru a progresa într-o relație.

Acest lucru înseamnă să aveți încredere unul în celălalt și să vă simțiți confortabil să vă arătați adevăratul sine. Dabney sugerează să petreceți timp pentru a vă întări legătura emoțională, așa cum ați lucra la condiția fizică.

În timp ce terapeuții pot ajuta, există, de asemenea, conversații pe care le puteți avea acasă pentru a construi această fundație. Iată câteva întrebări pe care i le puteți adresa partenerului dvs. pentru a vă aprofunda legătura.

Nu este necesar ca partenerul dvs. să vă dezvăluie fiecare secret, dar împărtășirea gândurilor nespuse vă poate ajuta să vă înțelegeți mai bine unul pe celălalt. Cunoașterea secretelor ascunse ale celuilalt este o modalitate de a crește ca și cuplu, potrivit psihoterapeutului de cuplu Caitlyn Paltsios

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu