7 schimbari pe care sa le faci in dormitor pentru o viata intima mai implinita

Realizarea unei vieți intime satisfăcătoare poate fi obținută prin schimbări mici, dar puternice. Dacă dormitorul dvs. a devenit un spațiu destinat exclusiv somnului, iar viața dvs. sexuală are de suferit din această cauză, ar putea fi timpul să faceți unele ajustări.

Poate fi dificil să vă relaxați și să vă concentrați atunci când simțiți că ați putea fi întrerupt în orice moment. Pentru a atenua acest lucru, luați în considerare investiția în perdele negre grele care pot bloca lumina și sunetul. În plus, țineți telefoanele închise și în afara dormitorului, precum și scoateți televizorul din acest spațiu.

Nu uitați, dormitorul ar trebui să servească doar două scopuri: somn odihnitor și intimitate sexuală. Aromele joacă, de asemenea, un rol important în crearea atmosferei. Fie că le folosiți pentru a vă relaxa după o zi lungă sau pentru a vă energiza simțurile pentru sex, investiția în parfumuri pentru dormitor poate fi benefică.

Achiziționați un difuzor de uleiuri esențiale și câteva lumânări parfumate cu arome care rezonează atât cu dvs. cât și cu partenerul dvs. Pentru relaxare, optați pentru parfumuri precum lavandă, vanilie, iasomie, dovleac și ulei de arbore de ceai.

Dacă doriți să vă simțiți energizată, optați pentru parfumuri de portocale, lămâie, citrice și rozmarin. Nu uitați să vă parfumați și înainte de a merge la culcare. Cu toate acestea, este important să găsiți un echilibru cu temperatura din dormitor.

Nu ar trebui să fie prea rece, deoarece acest lucru vă poate limita, și nici prea cald, deoarece poate cauza dificultăți în ceea ce privește erecția sau vă poate face pe amândoi letargici. Intervalul de temperatură recomandat este de 19-21 de grade Celsius.

Masajul senzual poate fi o modalitate eficientă de a vă elibera de rutina zilnică și de a vă relaxa în timp ce vă conectați cu partenerul. Puteți folosi ulei de cocos organic pentru o experiență plăcută. Se recomandă, de asemenea, alegerea unei lenjerii de pat de înaltă calitate, realizată din fibre naturale.

Luați în considerare renunțarea la cearșafurile albe simple și optați pentru tonuri pământii, precum verde sau maro, pentru o atmosferă naturală și liniștitoare. Alternativ, puteți introduce așternuturi roșii pentru o notă senzuală. Muzica și sexul stimulează ambele zonele primare ale creierului nostru, ceea ce le face o combinație excelentă.

Investiți în boxe de bună calitate și creați o listă de redare pentru acele nopți pasionale. Fie că preferați R&B, rock, dubstep sau chitară spaniolă, alegeți muzica care vă relaxează și vă sporește excitația. De asemenea, poate fi plăcut să ai la îndemână câteva „instrumente” pentru a condimenta conexiunea intimă cu partenerul tău.

Păstrați în noptiera de lângă pat o cutie care să conțină ulei de masaj, jucării sexuale preferate, lenjerie intimă și alte accesorii care pot adăuga emoție relației voastre.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu