Adele spune ca nu ii place sa fie celebra. Cantareata s-a suparat ca a fost filmata fara acordul ei

Recent, imagini cu Adele părând supărată la un meci de baschet au devenit virale. Cântăreața în vârstă de 35 de ani a precizat, în timpul unui concert din Las Vegas, că imaginile sunt din 2022, realizate fără acordul ei.

Adele, o renumită artistă britanică cu 16 premii Grammy, a explicat că s-a prezentat intenționat supărată pentru că nu îi place să fie faimoasă. Într-o înregistrare video TikTok împărtășită de un fan, Adele a dezvăluit că, deși se afla la meciul de baschet cu Rich Paul, socializând, ea era bine și pur și simplu îl căuta pe Michael Jordan.

În ciuda faptului că a refuzat politicos să fie filmată de două ori de echipele de filmare, acestea au sfârșit prin a o filma împotriva dorinței ei. De asemenea, Adele a abordat zvonurile potrivit cărora și-ar fi făcut umpluturi de buze, explicând că schimbarea aspectului ei s-a datorat balonării, nu procedurilor cosmetice.

În timpul seriei de concerte pe care le-a susținut în Las Vegas, la Caesar’s Palace, Adele a împărtășit povești și opinii personale cu fanii ei. În luna august a anului trecut, ea și-a exprimat dorința de a avea un alt copil și chiar a menționat că are o listă de nume pentru viitorii ei copii.

Adele, care are un fiu în vârstă de zece ani, pe nume Angelo, dintr-o căsătorie anterioară, are o relație cu impresarul sportiv Rich Paul din 2021.

Legătura lor a fost descrisă ca fiind cea mai ușoară relație pe care Adele a experimentat-o vreodată, cântăreața exprimându-și dragostea profundă și dorința de a avea mai mulți copii în diverse interviuri.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu