Afirmatii inspirationale cu care sa inchei anul. Spune-le zilnic pana la Revelion si vei pasi in noul capitol cu sufletul impacat

Aceste afirmații inspiraționale vă pot ajuta să încheiați anul într-o notă pozitivă, plină de recunoștință și motivație pentru viitor. Repetând aceste mantre zilnic, veți experimenta un sentiment de pace interioară și de bunăstare până când va sosi Revelionul. Luați-vă un moment pentru a reflecta la tot ceea ce ați realizat în acest an.

Fiți recunoscător pentru satisfacția pe care ați găsit-o în viața dumneavoastră. Recunoașteți fericirea pe care o simțiți în legătură cu realizările dumneavoastră. În timp ce vă pregătiți pentru anul care urmează, aruncați o privire în 2023 și gândiți-vă la binecuvântările pe care le-ați adunat.

Vizualizează-ți succesul multiplicându-se exponențial de acum încolo. Chiar dacă lumea ar putea fi plină de negativitate și de lucruri rele care se întâmplă, alegeți să vă concentrați pe partea pozitivă și pe victoriile dvs. personale. Abordează sfârșitul acestui an cu entuziasm și încântare, știind că universul îți rezervă lucruri bune.

Depuneți cel mai bun efort în tot ceea ce faceți și aveți încredere că veți primi recompensele pe care le meritați. Îmbrățișați încrederea că sunteți în creștere și că deveniți mai împliniți. Amintiți-vă că semințele pe care le-ați plantat în acest an vor încolți și vor aduce exact ceea ce ați visat.

Prin energia binecuvântată a universului, toate dorințele tale se vor împlini. Refuzați să renunțați și depășiți orice obstacol care vă iese în cale. Dețineți puterea de a merge mai departe și de a vă atinge obiectivele. Contribuind cu talentele și abilitățile tale acolo unde este nevoie de ele, ai un impact pozitiv asupra bunăstării lumii.

Rămâi ancorat și prezent în realitate, știind că ești întotdeauna la locul potrivit. Aveți încredere în intuiția voastră pentru a vă ghida pe calea pe care trebuie să o urmați. Exprimă-ți o profundă recunoștință pentru abundența și bogăția din viața ta, pe măsură ce închei acest ciclu de un an.

Amintiți-vă că sunteți bogat din punct de vedere financiar, emoțional și spiritual. Îmbrățișați bucuria și mulțumirea care vine din aprecierea a tot ceea ce aveți în acest moment. Să știți că universul lucrează în favoarea voastră, îndeplinindu-vă fiecare dorință.

Considerați-vă norocoși pentru că tot ceea ce aveți nevoie se manifestă în viața voastră. Îmbrățișează și bucură-te de tot ceea ce îți iese în cale.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu