Afirmatii motivationale de inceput de an. Cum sa faci din 2024 cel mai bun an al tau!

Începeți noul an cu dreptul folosind aceste afirmații motivaționale pentru a vă reprograma creierul pentru a fi pozitiv în 2024. Alege afirmațiile care rezonează cu tine și repetă-le zilnic în primele luni ale anului. Pe măsură ce faci acest lucru, vei începe să atragi lucrurile pe care ți le-ai propus să le realizezi în viața ta.

Nu te teme să acționezi în direcția obiectivelor tale și nu uita că puterea cuvintelor poate lucra în favoarea ta. Acest an va fi important și minunat pentru mine. Cred că visele mele vor deveni realitate în acest an. Pentru a da startul noului an, aleg să trimit și să primesc pace și iubire.

Este începutul unei perioade fantastice, productive și de succes în viața mea. Iau decizia conștientă de a fi fericit în fiecare zi a acestui nou an. Iubirea nu cunoaște limite și am încredere deplină în capacitatea mea de a realiza orice îmi doresc în viață. Am încredere că prosperitatea va curge spre mine și prin mine.

Voi atrage oamenii potriviți care mă pot ajuta să reușesc. Știu că a avea o atitudine pozitivă poate duce la succes. Sunt plin de energie și vitalitate. Încrederea, o mentalitate pozitivă și încrederea în sine sunt atuurile cheie care mă vor aduce mai aproape de obiectivele mele. Sunt mulțumit și satisfăcut de ceea ce sunt și de ceea ce pot deveni.

În acest nou an, am găsit iubirea în mine. Sunt încrezătoare, fericită, sănătoasă și puternică. Cred că merit toate lucrurile bune pe care viața mi le oferă. Mă iubesc necondiționat și îmi recunosc competența, inteligența și capacitățile. Îmbrățișez persoana care devin. Aleg să mă tratez cu bunătate și să mă iubesc fără condiții.

Când mă confrunt cu probleme, le văd ca pe niște provocări care mă ajută să cresc și să evoluez. Îi tratez pe ceilalți cu același respect și bunătate pe care le aștept pentru mine însumi. În fiecare zi, chiar dacă este vorba doar de câteva minute, îmi voi lua un moment pentru a aprecia frumusețea vieții și îmi voi număra binecuvântările.

Voi deveni mai atent la micile binecuvântări care mă înconjoară și pentru care ar trebui să fiu recunoscător. Ceea ce spun sau fac alții este irelevant pentru mine. Ceea ce contează cu adevărat este modul în care aleg să reacționez și cum mă percep pe mine însumi.

Viața este menită să fie trăită, motiv pentru care îmi dedic timpul, energia și dragostea pentru a hrăni lucrurile care îmi aduc bucurie și mă fac să mă simt vie. Timpul pe care îl dedic bunăstării mele este întotdeauna un timp bine petrecut. Nu este niciodată prea târziu să urmăresc ceea ce îmi doresc.

Limitele mele sunt stabilite pentru a mă proteja și pentru a promova relații sigure și pline de iubire cu ceilalți. S-ar putea ca vindecarea să nu fie întotdeauna ușoară sau liniară, dar merită întotdeauna. Indiferent ce se întâmplă, merit să experimentez bucuria și sunt suficient de puternic pentru a depăși provocările vieții.

De asemenea, voi fi blând cu mine însumi pe parcurs.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu