Andie MacDowell a decis sa nu-si mai ascunda parul alb, chiar daca managerii ei nu au fost de acord

În timpul pandemiei Covid-19, Andie MacDowell a decis să nu-și mai vopsească părul în timpul izolării.

Cu toate acestea, managerii ei nu au fost de acord cu această idee, după cum a relatat People. Într-un interviu acordat revistei Vogue, Andie a povestit că, în timpul carantinei, a devenit fascinată de hairstylistul Jack Martin, care se ocupa de părul lui Jane Fonda. Ea i-a trimis câteva fotografii și i-a spus că vrea să încerce un look similar.

La scurt timp după aceea, Andie a primit un contract și a trebuit să ia o decizie rapidă. Managerii ei au sfătuit-o să nu o facă, spunându-i că nu era momentul potrivit. Dar copiii lui Andie, Justin Qualley, Rainey Qualley și Margaret Qualley, îi tot spuneau cât de bine arăta cu părul ei argintiu natural.

Inspirată de complimentele lor, Andie a decis să își îmbrățișeze aspectul natural și să transmită echipei sale că intenționează să îl păstreze așa. Într-un interviu, Andie a explicat: „Le-am spus că se înșeală și că dacă mă accept așa cum sunt, voi fi mai puternică. La 65 de ani, dacă nu o făceam acum, nu aș mai fi avut o altă șansă de a încărunți.

Întotdeauna mi-am dorit un păr ca sarea și piperul!”. Andie își compară acum noul look cu George Clooney și crede că îmbrățișarea părului ei natural se potrivește cu personalitatea ei și cu cine este ea cu adevărat. De asemenea, ea consideră că această schimbare o face să pară mai tânără și mai naturală, deoarece nu mai încearcă să ascundă nimic.

Prin trecerea la gri, Andie consideră că este o mișcare puternică și o adevărată reflectare a ei însăși. Inițial, Andie a fost precaută în legătură cu tranziția, dar, odată ce a făcut schimbarea, și-a dat seama că instinctele ei au fost corecte. Se simte mai puternică, mai sinceră și nu mai pretinde că este cineva care nu este.

Într-un interviu recent pentru People, Andie a menționat că faptul că lăsându-și părul natural a afectat textura buclelor sale, făcându-le un pic mai uscate, dar adăugându-le și farmec. Cu toate acestea, ea acceptă aceste schimbări și se simte bine în propria piele.

La vârsta ei, nu este preocupată să controleze totul și, în schimb, își îmbrățișează spiritul liber. Pe scurt, Andie MacDowell a decis să nu-și mai vopsească părul în perioada de izolare a pandemiei și să-și îmbrățișeze părul argintiu natural.

În ciuda opoziției din partea managerilor ei, Andie a simțit că acesta era momentul potrivit pentru a face tranziția. Cu sprijinul copiilor ei, ea consideră acum că părul cărunt este o mișcare puternică, care îi reflectă adevăratul sine.

Andie se simte mai puternică, mai sinceră și mai confortabilă în propria piele, acceptând toate schimbările care vin odată cu îmbrățișarea aspectului ei natural.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu