Andie MacDowell nu are nicio problema cu cei care ii spun ca parul carunt o imbatraneste: „Vreau sa fiu batrana”

Andie MacDowell, actrița în vârstă de 64 de ani, cunoscută pentru rolurile sale din filme precum „Patru nunți și o înmormântare”, a vorbit recent despre faptul că și-a acceptat vârsta și și-a lăsat părul să încărunțească.

Într-un interviu acordat jurnalistei Katie Couric, Andie a povestit că a renunțat să-și mai vopsească părul în timpul pandemiei și că de atunci s-a amuzat de reacțiile oamenilor. Unii au comentat că o face să pară mai bătrână, dar pe Andie nu o deranjează. Ea a declarat că vrea să fie bătrână și că s-a săturat să încerce să fie tânără.

Andie a subliniat că viața este despre alegeri și, deși în prezent se simte bine că își îmbrățișează vârsta, a recunoscut că s-ar putea răzgândi în viitor. Ea înțelege că avem multe opțiuni și că sentimentele noastre pot evolua în timp.

Andie a explicat că decizia ei de a nu-și mai vopsi părul a fost inspirată de sora ei, care este cu doar 18 luni mai în vârstă și care și-a îmbrățișat părul cărunt. Ea a admirat look-ul surorii sale și a simțit că dacă ar fi încărunțit ar fi făcut-o fericită.

Pandemia i-a oferit ocazia de a vedea rădăcinile părului ei și i-a confirmat dorința de schimbare. Andie a exprimat că își iubește părul cărunt și că este momentul vieții ei. Ea a împărtășit că îmbătrânirea a învățat-o să se iubească pe sine, deoarece este ceva ce nu poate fi oprit. Este un proces natural prin care trecem cu toții.

Andie a menționat, de asemenea, cum fiicele ei, Rainey Qualley (32 de ani) și Margaret Qualley (27 de ani), îi reamintesc să nu fie prea dură cu ea însăși. Ele o trag la răspundere atunci când spune ceva critic despre ea însăși, amintindu-i de lecțiile pe care le-a învățat.

În concluzie, decizia lui Andie MacDowell de a-și îmbrățișa părul cărunt reprezintă dorința ei de a îmbătrâni cu grație și de a fi sinceră cu ea însăși. Ea crede că viața este despre alegeri și că ar trebui să ne iubim pe noi înșine pe măsură ce îmbătrânim.

Călătoria lui Andie de acceptare de sine servește drept sursă de inspirație pentru alte persoane care se pot lupta cu așteptările societății privind tinerețea și frumusețea.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu