Angelina Jolie a declarat ca Brad Pitt a abuzat-o fizic cu mult inainte de incidentul din avion

Avocații Angelinei Jolie au susținut recent în instanță că Brad Pitt ar fi încercat să o împiedice să vândă partea ei din podgoria franceză Chateau Miraval dacă nu ar fi fost de acord să păstreze tăcerea în legătură cu comportamentul său abuziv.

Potrivit documentelor din instanță, comportamentul nepotrivit al lui Pitt față de Jolie și copiii lor a început în timpul unei călătorii cu avionul în 2016, ceea ce a dus la plecarea lui Jolie la scurt timp după aceea.

De asemenea, documentele au arătat că Pitt a renunțat la cumpărarea părții lui Jolie din podgorie din cauza temerilor că dovezile confidențiale prezentate de aceasta ar putea deveni publice.

Disputa juridică s-a intensificat atunci când Pitt a dat-o în judecată pe Jolie pentru că i-ar fi vândut partea ei de podgorie din răutate, după ce i s-a acordat custodia comună a copiilor lor.

Ambele părți au propus acorduri de confidențialitate, Jolie oferind unul mai amplu, care îi proteja dreptul de a vorbi despre procedurile de divorț și de custodie. Pitt a acuzat-o pe Jolie că a căutat să se răzbune prin vânzarea părții sale de podgorie, în timp ce echipa lui Jolie a subliniat dreptul acesteia de a-și împărtăși povestea și dovezile.

Fostul cuplu, cunoscut pentru proprietatea lor asupra Chateau Miraval, este implicat, de asemenea, într-o bătălie pentru custodia celor șase copii ai lor.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu