Angelina Jolie a suferit o paralizie inainte de divortul cu Brad Pitt din cauza stresului

Angelina Jolie s-a destăinuit într-un interviu recent despre dificilul ei divorț de Brad Pitt. Cuplul s-a despărțit în 2016, după un incident aviatic în care au fost implicați cei șase copii ai lor: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Deși nu au fost dezvăluite detalii despre incident, este clar că Jolie a trecut prin momente dificile în această perioadă. În interviu, Jolie a împărtășit că a avut simptome fizice de stres, cum ar fi fluctuația nivelului de zahăr din sânge și paralizia Bell, o afecțiune care provoacă paralizie facială.

Ea a menționat că a avut paralizie Bell timp de șase luni înainte de divorț. Vorbind despre divorț, Jolie a declarat că vindecarea a fost necesară și că au existat lucruri pe care a trebuit să le depășească.

Cuplul s-a angajat într-o bătălie juridică pentru custodia copiilor lor și pentru proprietatea podgoriei lor din Franța, numită Chateau Miraval. Jolie a discutat despre impactul divorțului asupra libertății sale, explicând că acesta i-a limitat capacitatea de a trăi și de a călători așa cum își dorea.

Ea și-a exprimat, de asemenea, nemulțumirea față de Hollywood, descriindu-l ca fiind un mediu nesănătos. Drept urmare, ea a ales să își petreacă cea mai mare parte a timpului acasă, alături de copiii ei, pe care îi consideră cei mai apropiați prieteni ai săi.

Jolie a reflectat asupra relațiilor sale și a dezvăluit că mulți dintre cei mai apropiați prieteni ai săi sunt refugiați din zonele de război și de conflict. Ea a subliniat forța diversității lor și și-a exprimat recunoștința pentru prezența acestor persoane în viața ei.

În general, Jolie și-a împărtășit experiențele și provocările pe care le-a avut în urma divorțului său, subliniind importanța vindecării și a găsirii autenticității în propria viață.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu