Anya Taylor-Joy este acuzata ca „promoveaza infometarea”. Actrita a pozat intr-un corset care ii face talia extrem de subtire

Actrița în vârstă de 27 de ani, Anya Taylor-Joy, a postat recent pe Instagram câteva fotografii din culise în timp ce se pregătea pentru premiera filmului „Dune”. Într-o imagine alb-negru, ea apare topless, atrăgând atenția asupra taliei sale foarte subțiri.

Fanii și-au exprimat șocul și criticile cu privire la fotografie, un comentator exprimându-și îngrijorarea cu privire la normalizarea subțimii extreme. Unii telespectatori au subliniat potențialul rău al promovării corsetelor și impactul negativ al acestora asupra sănătății femeilor.

Reapariția corsetelor în modă a provocat avertismente din partea medicilor cu privire la riscurile asociate purtării lor strânse în jurul zonei abdominale. Alături de fotografia controversată, Anya a distribuit și o imagine cu ea într-o rochie Maison Margiela din colecția Haute Couture primăvară-vară 2024.

În viitorul film „Dune”, ea joacă alături de nume mari precum Zendaya, Timothee Chalamet și Florence Pugh. Rolul Anyei în film a fost ținut sub tăcere, rapoartele confirmând că ea joacă un personaj important.

Regizorul Denis Villeneuve și-a explicat decizia de a ține secret rolul Anyei, invocând dorința de a surprinde publicul și de a menține un element de mister până în ultimul moment. Villeneuve a descris secretul din jurul implicării Anyei în film ca fiind un experiment de reținere a informațiilor în lumea notorie a bârfelor de la Hollywood.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu