Astrologie: Două semne zodiacale se confruntă cu dificultăți la începutul lunii septembrie

A sosit luna septembrie, marcând începutul noului an școlar pentru multe semne zodiacale. Totuși, această perioadă nu este favorabilă pentru toată lumea. Între retrogradări și Super Luni, calendarul astral pentru toamna anului 2023 este plin și promite câteva hopuri pentru anumiți membri ai zodiacului. Este important să ne amintim că astrologia este o interpretare cosmică și nu o știință exactă. În acest articol, vom arunca o privire asupra semnelor astrologice care ar putea întâmpina dificultăți în această toamnă și vom da sfaturi despre cum să revină pe drumul cel bun.

Retrogradările și începutul de lună

În acest moment, cerul este plin de retrogradări. Luni, 4 septembrie, se încheie retrogradarea lui Venus, cunoscută sub numele de „sezonul despărțirilor”, dar este și începutul retrogradării lui Jupiter, steaua norocului.

Dar asta nu e tot, pentru că Mercur, Saturn, Uranus, Neptun și Pluton sunt, de asemenea, în retrogradare în acest moment. Șase planete execută un fel de moonwalk cosmic, ceea ce nu este de neglijat în astrologie. Așadar, această toamnă este un moment bun pentru introspecție și pentru a pune sub semnul întrebării diverse aspecte ale vieții noastre. Este timpul să luăm notițe și să vedem ce putem face pentru a ne ajusta cursul.

Leu: diplomație și determinare

Săptămâna aceasta, zodia Leu va trebui să dea dovadă de diplomație și determinare. Deși sunt pasionați și dornici de acțiune, Leii pot avea tendința de a crede că sunt incapabili să lucreze în grup. Este important să scape de acest gând limitativ și să comunice eficient. Sfatul astrologului este să explici clar ce așteptări ai de la cei din jurul tău.

Ca semn al exprimării de sine, Leul are toate cărțile pentru succes. Cu Venus și Marte de partea sa, Leul va trebui să dea semnalul de start și să preia inițiativa. De asemenea, este important să încetinească ritmul, în ciuda unei dorințe irepresibile de a se împrăștia prea mult. Forța vitală a Leului este în creștere, dar va trebui să jongleze cu diplomația și determinarea pentru a-și atinge obiectivele.

La Vierge: Prioritizează și lasă-te purtat de val

Fecioarele, pe de altă parte, abia au început sezonul lor preferat, dar se simt deja copleșite. Perfecționismul ei poate fi un obstacol în viața personală. Opoziția lui Saturn sugerează să nu vă concentrați asupra problemelor, ci mai degrabă asupra soluțiilor rapide și eficiente.

Fecioarele trebuie să învețe să renunțe și să se concentreze asupra a ceea ce funcționează, mai degrabă decât să se aplece pentru toată lumea. Din fericire, influența duală a Soarelui și a lui Jupiter indică o perioadă de oportunități. Fecioarele sunt sfătuite să reacționeze rapid la situațiile care apar și să nu aștepte până în ultimul moment.

În această toamnă, anumite semne astrologice ar putea întâmpina dificultăți din cauza retrogradărilor și a provocărilor cosmice. Cu toate acestea, este important să ne amintim că astrologia este doar o interpretare simbolică a destinului nostru. Fiecare semn are posibilitatea de a depăși obstacolele și de a-și găsi propria cale spre succes. Fie că ești Leu sau Fecioară, cheia este să fii diplomat, hotărât, să îți stabilești prioritățile și să renunți atunci când este necesar. Toamna poate fi o perioadă de creștere și de oportunități, dacă știm să folosim influențele astrale în avantajul nostru.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu