Blake Lively a dezvaluit care este regula „simpla” pe care ea si Ryan Reynolds o urmeaza pentru o casnicie fericita

Blake Lively și Ryan Reynolds, un cuplu puternic de la Hollywood, sunt căsătoriți de 12 ani și sunt cunoscuți pentru faptul că își țin viața personală departe de lumina reflectoarelor.

În ciuda programului lor încărcat ca actori, ei au o regulă conform căreia nu lucrează niciodată la proiecte în același timp, pentru a da prioritate relației și familiei lor. Această decizie a fost luată la începutul relației lor și a fost esențială pentru menținerea unei căsnicii puternice.

Blake a împărtășit că, deși a fost o provocare să respecte această regulă, mai ales în timpul în care a jucat în „Gossip Girl”, au găsit modalități de a face să funcționeze. Ambii actori au subliniat importanța de a-și pune familia pe primul loc, indiferent de locul în care se află în lume.

Ryan a menționat, de asemenea, în interviuri, că această abordare i-a ajutat să rămână conectați ca și cuplu și ca părinți pentru cei patru copii ai lor. Ei glumesc adesea despre haosul din gospodăria lor, dar amândoi sunt de acord că legătura lor ca familie este ceea ce face ca locuința lor să se simtă cu adevărat ca acasă.

Dedicarea lor unul față de celălalt și față de familia lor a fost cheia poveștii lor de dragoste de durată.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu