Blake Lively si-a cerut scuze pentru ca a glumit pe seama lui Kate Middleton: „Ma simt ingrozitor”

Actrița în vârstă de 36 de ani și-a prezentat recent noua linie de băuturi alcoolice, Betty Buzz și Betty Booze, pe 13 martie. Într-o postare pe rețelele de socializare, care a fost ulterior ștearsă, ea a împărtășit o fotografie cu ea anunțând noile game, care a fost editată intenționat greșit.

După anunțul diagnosticului de cancer al Prințesei de Wales, actrița și-a exprimat regretul și și-a cerut scuze pentru o postare anterioară în care făcuse o glumă cu „photoshop fail”, recunoscând că a fost nepotrivită, având în vedere circumstanțele.

Fanii au criticat-o pe actriță pentru acțiunile sale și au acuzat-o de ipocrizie, subliniind că a păstrat private numele și sexul propriilor copii, în timp ce își bate joc de dorința de intimitate a lui Kate Middleton.

Comentarii similare au fost făcute la adresa lui Kim Kardashian, după ce aceasta a postat o fotografie în care dădea de înțeles că o caută pe Kate cu doar câteva zile înainte ca Prințesa de Wales să își dezvăluie diagnosticul de cancer. În ciuda reacțiilor negative, Kim nu a șters postarea și nici nu a prezentat scuze.

Într-un mesaj video emoționant filmat la Castelul Windsor, Catherine, Prințesa de Wales, a împărtășit vestea diagnosticului de cancer, descriind-o ca pe un șoc după o perioadă dificilă.

Ea a subliniat importanța intimității pentru familia ei în această perioadă dificilă, dezvăluind că au luat măsuri pentru a le explica situația copiilor lor și pentru a căuta alinare în sprijinul celor dragi.

Kate și-a exprimat recunoștința pentru bunătatea și înțelegerea arătate față de ea și de Prințul William, subliniind puterea vindecătoare a iubirii și a intimității în călătoria lor spre recuperare.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu