Britney Spears a declarat ca adora noua piesa a lui Justin Timberlake

Britney Spears și-a arătat recent admirația pentru noul single al lui Justin Timberlake, „Selfish”, prin intermediul Instagram. Surse apropiate vedetei pop au dezvăluit revistei People că aceasta este un mare fan al muzicii lui și că îi dorește sincer binele.

O sursă a declarat că lui Britney îi place foarte mult melodia și crede că Justin este o persoană drăguță. O altă sursă a împărtășit că Britney are o inimă bună și tinde să facă complimente atunci când îi place cu adevărat ceva.

În postarea sa de pe Instagram, cântăreața în vârstă de 42 de ani a lăudat atât noul single al lui Justin, cât și cel de-al doilea cântec al său, „Sanctified”, pe care l-a interpretat la „Saturday Night Live”.

Britney a profitat, de asemenea, de ocazie pentru a-și cere scuze față de toți cei care ar fi putut fi răniți de cartea ei, „The Woman in Me”. Ea și-a exprimat regretul pentru anumite lucruri pe care le-a scris și a transmis scuzele sale sincere oamenilor la care ține.

În cartea sa, Britney se destăinuie despre relația ei din trecut cu Justin Timberlake. Ea a dezvăluit că a făcut un avort pentru că Justin nu a vrut să fie tată la acea vreme. Deși neașteptat, Britney nu a văzut-o ca pe o tragedie și l-a iubit profund pe Justin.

Întotdeauna a anticipat că își va întemeia o familie cu el, dar Justin nu era pregătit pentru paternitate din cauza vârstei lor tinere. Reflectând asupra acestei experiențe, Britney a împărtășit că avortul a fost unul dintre cele mai dureroase lucruri prin care a trecut în viața ei.

Aceste dezvăluiri personale din memoriile sale au aruncat lumină asupra provocărilor cu care s-a confruntat în acea perioadă. În general, laudele aduse de Britney Spears la adresa muzicii lui Justin Timberlake și scuzele sale publice demonstrează emoțiile sale autentice și sincere.

Memoriile ei oferă o perspectivă asupra relației sale din trecut cu Justin, dezvăluind dificultățile pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu