Cameron Diaz spune ca trebuie sa „normalizam” cuplurile casatorite care au dormitoare separate

Într-un episod recent al podcastului Lipstick on the Rim, actrița Cameron Diaz a vorbit despre viața ei de familie și despre un aranjament unic pe care ea și soțul ei, Benji Madden, îl consideră ideal. Discuția a început când o altă femeie a menționat că soțul ei sforăie, ceea ce a determinat-o pe Diaz să împărtășească o mărturisire proprie.

Ea a sugerat că dormitoarele separate ar trebui să fie considerate normale. Diaz și-a explicat perspectiva, spunând: „Eu gândesc așa: Eu am casa mea, spațiul meu, tu îl ai pe al tău. Apoi avem casa familiei în mijloc. Eu mă culc în camera mea, iar partenerul meu în a lui. Și asta este foarte bine”.

Ea a glumit spunând că probabil nu ar fi trebuit să aducă în discuție acest subiect, dar a ținut să precizeze că acum nu simte nevoia de dormitoare separate pentru că soțul ei este minunat. Cu toate acestea, ea credea în această idee înainte de a-l cunoaște.

Diaz și Madden au o fiică de trei ani, pe nume Raddix, care s-a născut în ianuarie 2020. Cuplul și-a sărbătorit cea de-a opta aniversare a căsătoriei la începutul acestui an, Diaz exprimându-și dragostea, inspirația și recunoștința pe Instagram.

Postarea lor de pe Instagram care a anunțat nașterea fiicei lor a fost următoarea: „Un nou fericit de la Madden! Suntem atât de fericiți, binecuvântați și recunoscători să începem acest nou deceniu prin anunțarea nașterii fiicei noastre, Raddix Madden. Ea ne-a cucerit instantaneu inimile și ne-a completat familia”.

În ciuda sugestiei lui Diaz de a avea dormitoare separate, este clar că cei doi sunt fericiți și dedicați unul altuia și familiei lor. Ei continuă să prețuiască călătoria lor împreună, sprijinindu-se și îndrumându-se unul pe celălalt în viață.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu