Cantareata Lily Allen vorbeste sincer despre rolul de mama: „Imi iubesc fiicele, dar mi-au distrus cariera”

Cântăreața și actrița britanică Lily Allen, care a devenit celebră la 21 de ani cu hit-ul „Smile” în 2006, a vorbit recent despre dificultățile sale de a găsi un echilibru între carieră și maternitate. Într-un interviu pentru un podcast, artista, acum în vârstă de 38 de ani, a recunoscut că faptul că a fi mamă i-a „distrus” potențialul de star pop.

Allen, care are două fiice, Ethel Mary și Marnie Rose, împreună cu fostul ei soț, și-a exprimat frustrarea față de noțiunea societală conform căreia cineva poate excela atât în plan profesional, cât și ca părinte în același timp.

Ea a dezvăluit decizia sa de a acorda prioritate copiilor săi în detrimentul carierei sale, citând propriile experiențe din copilărie de absență a părinților ca factor determinant. Allen a subliniat importanța de a se concentra pe bunăstarea și creșterea fiicelor sale, o alegere pe care nu o regretă.

Reflectând asupra trecutului său, Allen a vorbit, de asemenea, despre presiunile cu care s-a confruntat în industria muzicală și despre luptele sale cu faptul că nu a îndeplinit anumite așteptări. În ciuda acestor provocări, ea a subliniat mulțumirea ei în viața actuală, după ce s-a căsătorit cu actorul David Harbour în 2020.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu