Carla Bruni consultă o clarvăzătoare și dezlănțuie un torent de comentarii negative

Carla Bruni, fost model și Primă Doamnă, a povestit întâlnirea și prietenia sa cu mediumul Monique Jorland, într-o înregistrare video realizată de Lilou Mace. Videoclipul a provocat o avalanșă de reacții negative și consternate din partea internauților. Lilou Macé s-a declarat consternată de aceste reacții ostile, deși nu este nimic extraordinar ca un membru al publicului să consulte un medium sau un clarvăzător. Este nevoie de o anumită doză de curaj atunci când ești în atenția publicului pentru a-ți dezvălui atracția pentru mediumitate și clarviziune. Ne amintim cu toții de relația strânsă pe care fostul președinte François Mitterand a avut-o cu astrologul Elizabeth Tessier.

Carla Bruni prefațează cartea mediumului Monique Jorland

Sâmbătă, 17 iunie, Lilou Macé, o intervievatoare cu un canal You Tube cu 100 de milioane de vizualizări, a primit-o pe fostul model internațional Carla Bruni în prezența clarvăzătoarei Monique Jorland pentru a vorbi despre întâlnirea lor și despre prietenia care s-a dezvoltat între ele. O abordare interesantă din partea unei personalități publice care a decis să prefațeze o carte de către un medium. Monique Jorland lansează în prezent o carte intitulată Récits d’âmes (Povești de suflet), publicată la editura Trédaniel.

Carla Bruni și clarvăzătoarea Monique Jorland sunt prietene de mulți ani

Carla Bruni o cunoaște de ani de zile pe mediumul Monique Jorland. Ea spune că este fascinată de darurile acestui medium. Carla Bruni povestește că într-o noapte a avut un vis curios care i-a spus să caute un medium. A doua zi, a luat prânzul cu un prieten care i-a spus despre această mare medium, Monique Jorland. Ea a făcut imediat o programare sub un pseudonim. Avea obiceiul de a-și ascunde numele pentru a-și face viața mai ușoară. Legătura lor s-a născut imediat în timpul ședinței. Această prietenie, care durează de ani de zile, i-a permis Carlei Bruni să primească avertismente, sfaturi de viață și să fie sensibilă la influențele îngerilor ei păzitori pentru a-și ghida viața, povestește ea.

Un torent de comentarii furioase împotriva lui Lilou Macé

De ani de zile, Lilou Macé intervievează oameni din domeniul dezvoltării personale și al spiritualității, împărtășind poveștile lor de viață extraordinare, personalități inspiratoare și antrenori internaționali. Aceste videoclipuri sunt bine primite, cu peste 100 de milioane de vizualizări pe canalul lui Lilou. Lilou primește uneori comentarii negative despre persoanele intervievate. Nimic mai normal atunci când ai un organ de presă. Nu poți mulțumi pe toată lumea și toată lumea este liberă să își exprime dezaprobarea.

Dar videoclipul, deși în concordanță cu tonul interviurilor canalului, a fost pretextul pentru o avalanșă de comentarii furioase, insulte și răutăți gratuite din partea utilizatorilor de internet. Lilou a declarat că a fost uluită de violența gratuită, deși primise deja mediumi și personalități publice. Așadar, acest videoclip nu are nimic excepțional. Cu excepția, poate, a urii feroce pe care unii oameni o au față de fosta Primă Doamnă.

Mediumitatea: faceți-vă o părere vizionând videoclipul cu mărturii și citind cartea

În astfel de cazuri, cel mai bine este să vă decideți singur. Iată un scurt videoclip:

Și să asculți cu o ureche curioasă ce are de spus un medium care îndrăznește să vorbească despre activitatea sa:

Pentru cei interesați de subiectul mediumnității, iată cartea de Monique Jorland apărută la editura Trédaniel:

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu