Ce fel de tata este printul William dupa parerea expertilor

Prințesa Catherine a suferit recent o operație abdominală de succes, deși motivele exacte ale intervenției nu au fost dezvăluite de Palatul Kensington. Prințesa în vârstă de 42 de ani își va continua acum recuperarea acasă și nu își va putea îndeplini îndatoririle regale cel puțin până la Paște.

Palatul și-a exprimat speranța prințesei de înțelegere din partea publicului în ceea ce privește dorința acesteia de a menține normalitatea pentru copiii ei și de a păstra private informațiile medicale personale. Actualizări privind starea ei de sănătate vor fi furnizate doar atunci când vor exista informații noi și importante de împărtășit.

În timpul spitalizării sale, prințul William a vizitat-o pe prințesa Catherine, dar cei trei copii ai lor nu au fost văzuți însoțindu-l. Cum soția sa nu și-a putut îndeplini îndatoririle, prințul William și-a asumat responsabilitatea de a avea grijă de copiii lor – prinții George și Louis și prințesa Charlotte.

Potrivit rapoartelor, prințul s-a adaptat bine la rolul de tată și se implică activ în educația lor. El așteaptă adesea la poarta școlii și participă la evenimentele școlare, arătând abordarea sa practică în calitate de părinte.

Sursele spun că el și-a asumat cu încredere îngrijirea copiilor în timpul absenței lui Catherine, deoarece fac frecvent lucruri împreună ca familie. Prințul William și Catherine Middleton s-au cunoscut în 2001 și și-au anunțat logodna în noiembrie 2010.

S-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 și de atunci au primit trei copii în familia lor – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu