Celine Dion, aparitie surpriza la Premiile Grammy 2024. Cantareata, care sufera de sindromul persoanei rigide, a fost insotita de fiul sau

Celine Dion, o cântăreață în vârstă de 55 de ani, cunoscută pentru vocea sa puternică și interpretările emoționante, a avut o apariție surpriză la gala premiilor Grammy. Ea s-a luptat cu sindromul persoanei rigide, o afecțiune neurologică care provoacă rigiditate musculară și spasme dureroase, și se retrăsese anterior din carieră.

Cu ajutorul fiului ei cel mare, Rene-Charles Angelil, Celine și-a făcut loc pe scenă. Vizibil emoționată, ea și-a exprimat recunoștința față de public, spunând: „Vă mulțumesc tuturor! Și vă iubesc. Sunteți foarte frumoși. Când spun că mă bucur să fiu aici, o spun din inimă”.

Celine a subliniat importanța muzicii în viața noastră și bucuria pe care o aduce. Ea a menționat că a fost onorată să înmâneze premiul pentru Albumul Anului, un trofeu pe care ea însăși l-a primit de la legendele Diana Ross și Sting în urmă cu 27 de ani.

Albumul „Midnights” al lui Taylor Swift a fost anunțat drept câștigător, fiind pentru a patra oară când aceasta câștigă acest premiu prestigios. Cu toate acestea, unii fani au observat că Taylor Swift nu a recunoscut-o pe Celine Dion în timpul discursului de acceptare.

Acest lucru a dus la critici pe rețelele de socializare, fanii exprimându-și dezamăgirea că Taylor nu și-a arătat aprecierea față de o vedetă precum Celine, mai ales având în vedere provocările cu care se confruntă Celine din cauza bolii sale.

Cu toate acestea, cele două artiste s-au împăcat ulterior în culise, făcându-și poze împreună și împărțind o îmbrățișare. În decembrie 2022, Celine își dezvăluise diagnosticul de sindrom al persoanei rigide și decizia de a se retrage din activitatea de cântăreață. Ea a anunțat recent un documentar intitulat „I Am:

Celine Dion”, în care își împărtășește călătoria sa de a trăi cu această afecțiune și determinarea de a-și continua viața și cariera. Prin acest documentar, Celine își propune să sensibilizeze publicul cu privire la această afecțiune mai puțin cunoscută și să ofere sprijin celor care au același diagnostic.

În ciuda luptelor sale, pasiunea lui Celine pentru muzică rămâne de nezdruncinat. Ea și-a exprimat cât de mult i-a lipsit fanilor săi în timpul absenței sale și a împărtășit dorința de a documenta această parte a vieții sale pentru a face lumină asupra acestei afecțiuni și pentru a-i ajuta pe alții care trec prin provocări similare.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

  • Instagram.com - Gem

Lasă un comentariu