Celine Dion, fotografie rara cu cei trei fii, la una dintre putinele aparitii publice din ultimii ani

Cântăreața Celine Dion și regretatul ei soț, René Angélil, au împreună trei fii: René-Charles, 22 de ani, și gemenii Nelson și Eddy, 13 ani. Din păcate, Angélil s-a stins din viață în 2016 din cauza cancerului. De atunci, Dion și fiii ei au avut o legătură puternică.

Anul trecut, Dion a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o afecțiune neurologică rară și incurabilă. Această afecțiune provoacă spasme musculare dureroase și afectează sistemul nervos central, în special creierul și măduva spinării.

Ca urmare, Dion a fost nevoită să își anuleze toate concertele și turneele și s-a retras din viața publică. Ea își mai face rareori aparițiile. Recent, fanii au fost încântați să o vadă pe Dion și pe fiii ei la un meci de hochei. Cântăreața a intrat pe Instagram pentru a împărtăși experiența lor la un meci al celor de la Montreal Canadiens.

Ea și-a exprimat recunoștința față de echipă pentru că s-a întâlnit cu ei după meci și a spus că a fost o experiență memorabilă pentru toți. Chantal Machabée, vicepreședintele departamentului de comunicare pentru hochei al echipei Canadiens, a vorbit despre faptul că i-a văzut pe Dion și pe fiii ei la meci.

Ea a descris-o pe Dion ca fiind zâmbitoare și fericită și a menționat că, deși cântăreața poate avea zile bune și rele din cauza stării sale, acea zi a fost una bună pentru ea. După moartea soțului ei, Dion a vorbit deschis despre durerea prin care a trecut familia ei.

Ea a vorbit despre modul în care și-a pregătit copiii pentru viața fără tatăl lor și și-a exprimat recunoștința pentru că are trei copii minunați. În mai 2023, Dion a fost nevoită să își anuleze toate turneele până în aprilie 2024 din cauza diagnosticului ei.

În ciuda provocărilor cu care se confruntă, fiii lui Dion continuă să fie sursa ei de putere și sprijin. O sursă apropiată a împărtășit că Dion este o persoană altruistă și grijulie care își iubește profund băieții. Călătoria lui Celine Dion a fost plină de dificultăți, dar să o vezi zâmbind și fiind fericită este cu adevărat uimitor.

Fiii ei au fost alături de ea la fiecare pas. Ei îi oferă dragostea și sprijinul de care are nevoie.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu