Celine Dion va lansa un documentar despre lupta sa cu sindromul persoanei rigide, boala neurologica grava de care sufera

Celine Dion, renumita cântăreață canadiană, a anunțat recent că se luptă cu o afecțiune numită Sindromul persoanei rigide. Acest lucru a stârnit îngrijorări în rândul fanilor ei în ceea ce privește sănătatea ei, iar mulți oameni sunt curioși să afle mai multe despre această afecțiune.

Pentru a face lumină asupra experiențelor ei și pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la această boală, în curând va fi lansat un documentar intitulat „I Am: Celine Dion”. Celine și-a dezvăluit pentru prima dată diagnosticul în decembrie 2022 și de atunci s-a abținut de la apariții publice.

Sora ei, Claudette, a menționat că nu a existat nicio îmbunătățire a stării lui Celine. Într-o declarație publicată de E! News, Celine a descris ultimii ani ca fiind o provocare și a subliniat determinarea ei de a nu lăsa această afecțiune să o definească.

Exprimându-și dorința de a se reconecta cu fanii ei, Celine a împărtășit decizia sa de a documenta această fază a vieții sale și de a atrage atenția asupra acestei afecțiuni mai puțin cunoscute. Documentarul își propune să prezinte procesul ei creativ și să ofere o privire unică asupra vieții ei de familie.

Deși studiourile Amazon MGM au achiziționat documentarul, data lansării nu a fost încă anunțată. Claudette a menționat că Celine și-a pierdut controlul asupra anumitor grupe musculare, dar nu a oferit detalii specifice despre tratamentul surorii sale.

Această pierdere a controlului muscular a fost deosebit de sfâșietoare, deoarece Celine a fost întotdeauna cunoscută pentru disciplina și munca ei asiduă. În ciuda provocărilor cu care se confruntă, Celine rămâne plină de speranță și hotărâtă.

Într-o postare pe Instagram, ea și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul pe care l-a primit și a menționat că este dedicată îmbunătățirii sănătății sale și petrecerii mai mult timp cu cei trei fii ai săi. „Sper că mă aflu pe drumul spre recuperare”, a scris Celine, transmițând optimismul ei fanilor săi. Prin intermediul documentarului „I Am:

Celine Dion”, telespectatorii vor cunoaște viața cântăreței departe de scenă și vor afla mai multe despre sindromul persoanei rigide. Este o oportunitate de a înțelege călătoria pe care o parcurge Celine și de a crește gradul de conștientizare cu privire la această afecțiune.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu