Charles Spencer, fratele Printesei Diana, isi face griji pentru sanatatea lui Kate Middleton

În timpul unui interviu acordat în cadrul emisiunii de duminică de la BBC, Charles Spencer și-a exprimat îngrijorarea cu privire la zvonurile din jurul nepoatei sale, Kate Middleton, soția prințului William.

Speculațiile au apărut după ce fotografii ale lui Kate au stârnit discuții online, mulți punându-și întrebarea dacă imaginile au fost modificate.

Decizia lui Kate de a împărtăși o fotografie cu cei trei copii ai săi de Ziua Mamei, făcută de prințul William, nu a făcut decât să alimenteze zvonurile despre bunăstarea ei, mai ales că imaginea părea editată.

În urma unei intervenții chirurgicale la care a fost supusă Kate, Palatul Kensington a anunțat că aceasta nu va apărea în public până după Paște, ceea ce a sporit îngrijorările publicului cu privire la sănătatea ei. Situația a trasat paralele cu scrutinul mediatic intens cu care s-a confruntat prințesa Diana înainte de moartea ei tragică din 1997.

Charles Spencer a reamintit frenezia mediatică ce a înconjurat moartea Dianei, subliniind că industria a trebuit să își reconsidere acțiunile din cauza indignării publice. În ciuda speculațiilor, nici Palatul Kensington și nici Kate nu au abordat teoriile privind starea ei de sănătate.

Cu toate acestea, persoane din interiorul familiei regale sugerează că Kate va vorbi în cele din urmă despre starea ei de sănătate atunci când își va relua îndatoririle publice. Surse apropiate cuplului au menționat că Kate și Prințul William sunt deschiși să discute despre recuperarea ei atunci când se vor simți pregătiți să facă acest lucru.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu