Cher dezvaluie ce o ajuta sa arate si sa se simta tanara la 77 de ani

Cher, renumita cântăreață și actriță, a împărtășit recent secretele sale pentru a-și menține tinerețea într-un interviu acordat revistei People. În ciuda faptului că se apropie de 80 de ani, Cher nu-și simte vârsta și își atribuie aspectul său atemporal unor alegeri simple, cum ar fi purtarea de blugi și păstrarea părului lung.

Ea crede cu tărie că trebuie să rămână fidelă stilului său caracteristic, refuzând să se conformeze normelor învechite de a-și tăia părul sau de a renunța la blugi. Cher este categorică în ceea ce privește îmbrățișarea „accesoriilor” tinereții sale, cum ar fi blugii și părul lung.

Nu o veți vedea cu părul cărunt prea curând – este hotărâtă să sfideze îmbătrânirea rămânând fidelă ei însăși. Genele familiei lui Cher joacă, de asemenea, un rol în aspectul ei tineresc.

Pe lângă un regim de fitness care include yoga, Cher își atribuie fericirea faptului că se răsfață cu înghețată, lansându-și chiar propria marcă de înghețată numită Cherlato, cu arome unice.

În ciuda faptului că se apropie de termenele limită și simte greutatea vieții sale îndelungate, Cher rămâne motivată să lanseze muzică nouă și să continue să sfideze stereotipurile legate de vârstă.

La 77 de ani, Cher dovedește că a rămâne fidelă propriei persoane și a se bucura de plăcerile simple ale vieții reprezintă cheia pentru a te simți și a arăta tânăr.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu