Christina Applegate si Jamie-Lynn Sigler, declaratii emotionante despre diagnosticele de scleroza multipla, care le-au adus impreuna. Actritele sunt mai apropiate ca niciodata

Actrițele Christina Applegate și Jamie-Lynn Sigler lansează un nou podcast numit MeSsy, programat să aibă premiera pe 19 martie. Podcastul va cuprinde reflecții sincere despre viața cu scleroză multiplă, cu apariții ale prietenilor lor celebri și ale unor foste colege de scenă precum Martin Short și Edie Falco.

Jamie-Lynn Sigler, care a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în urmă cu peste două decenii, în timp ce juca în The Sopranos, a intrat în legătură cu Christina Applegate în 2021, după ce Applegate a fost diagnosticată la rândul ei în timpul lucrului ei la serialul Netflix Dead to Me.

Cele două actrițe au discutat cu revista People despre provocările cu care se confruntă, dezvăluind modul în care prietenia lor a fost o sursă de sprijin în parcurgerea luptelor lor comune. Applegate și-a exprimat tulburarea emoțională în timpul unei ședințe foto recente, descriind cum stresul și emoțiile copleșitoare i-au exacerbat simptomele.

În ciuda experiențelor lor diferite cu scleroza multiplă, ambele actrițe au subliniat importanța de a se sprijini una pe cealaltă pentru a obține putere. De asemenea, ele au subliniat rolul soților lor de a le oferi un sprijin de neclintit în mijlocul dificultăților pe care le ridică boala.

Împărtășindu-și călătoriile personale în cadrul podcastului, Applegate și Sigler își propun să ofere o privire autentică asupra vieții lor, promovând în același timp conștientizarea și înțelegerea sclerozei multiple.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu