Culoarea anului 2024 aleasa de Pantone. Cum o poti integra in locuinta si vestimentatia ta

Culoarea anului 2024 este o nuanță caldă și neutră, care se așteaptă să fie populară în rândul multor persoane. Institutul Pantone Color Institute a ales Peach Fuzz ca fiind culoarea anului. Peach Fuzz este o nuanță de piersică moale, menită să ne reamintească să încetinim și să avem grijă de noi înșine și de ceilalți.

Numele acestei culori romantice reflectă senzualitatea tactilă care îi este asociată. Când ne gândim la combinația de roz și portocaliu, ne imaginăm piersici catifelate și satinate, puf, mătase și catifea. Nuanța Pantone este ideală pentru a fi integrată în viața noastră de zi cu zi, fie că alegem mobilier, decorațiuni sau haine în această culoare.

Pentru inspirație vestimentară, putem să ne uităm la casele de modă și să creăm o ținută monocromă Peach Fuzz. Dacă acest lucru este prea mult, putem pur și simplu să cumpărăm câteva piese sau accesorii în culoarea 2024, cum ar fi o eșarfă, o geantă sau o curea de ceas, pentru a încorpora subtil tendința în ținutele noastre.

Peach Fuzz poate fi purtată și pe unghiile noastre pentru o manichiură elegantă și rafinată. În ceea ce privește casele noastre, putem aduce căldură și încântare vizuală prin adăugarea de accente în culoarea Peach Fuzz. O vază, o noptieră sau un obiect decorativ în această nuanță pot crea o atmosferă confortabilă.

Potrivit Institutului de Culoare Pantone, Peach Fuzz este o culoare potrivită pentru momentul actual, reflectând nevoile și dorințele umane de bază pe care mulți le pot simți în vremuri dificile.

Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone, a declarat că Peach Fuzz aduce un sentiment de apartenență, inspiră recalibrarea și oferă o oportunitate de a hrăni sufletul, oferind confort și pace interioară. Anul 2024 marchează, de asemenea, cea de-a 25-a aniversare a declarării de către Pantone Color Institute a unei culori a anului.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu