Cum poti sa-ti dai seama daca un barbat este disponibil emotional in mai putin de 15 minute

Când vine vorba de a găsi un bărbat disponibil din punct de vedere emoțional, este important să știi de la început dacă ai găsit persoana potrivită.

Folosind următoarele metode, poți înțelege perspectiva lui asupra vieții, dacă are o mentalitate pozitivă sau negativă, cât de atent este și cum gestionează obstacolele în relațiile romantice și în alte aspecte ale vieții. Cunoașterea disponibilității emoționale a noului tău partener este vitală pentru a determina succesul relației tale.

Iată cum să afli dacă un bărbat este disponibil emoțional în 15 minute sau mai puțin. Poți începe prin a-l întreba ce este cel mai important pentru el în viață, fie că este vorba de timp, bani, familie sau dragoste. Fii atentă la răspunsul său, deoarece acesta îți va dezvălui prioritățile sale.

O altă întrebare importantă este ce îi aduce bucurie în acest moment din viața lui. Întrebând acest lucru, puteți să vă faceți o idee despre ceea ce îl face fericit și să-i evaluați starea emoțională. În continuare, întrebați-l despre relațiile sale anterioare. Întrebați despre durata acestor relații și cum s-au încheiat.

Fiți curioasă să aflați dacă a rezolvat conflicte sau drame cu fostul partener sau dacă încă mai nutrește furie și își învinovățește fostul partener. Dacă vorbește cu respect despre relațiile sale anterioare, sugerează că își va trata viitorul partener într-un mod similar. Întrebați-l dacă are un motto sau o frază după care trăiește.

Acest lucru poate fi foarte revelator despre abordarea unei persoane față de viață. De asemenea, aflați ce caută în dragoste, în general, sau în carieră. Este important să încurajați răspunsurile profunde, mai degrabă decât cele superficiale, pentru a înțelege cu adevărat disponibilitatea sa emoțională.

Adesea, oamenii vorbesc mult la întâlniri, încercând să-și impresioneze partenerul. Dar este crucial să fii atentă la ceea ce spune el, mai degrabă decât să te concentrezi pe propria ta contribuție la conversație. Cuvintele lui pot oferi informații valoroase despre disponibilitatea sa emoțională și dacă o relație cu el poate înflori.

Observați contactul său fizic în timpul întâlnirii. Îți atinge coapsa sau te face să te simți inconfortabil? Dimpotrivă, ezită să se angajeze în orice contact fizic? Fiți atentă și la limbajul său corporal. Este retras, își încrucișează brațele, evită contactul vizual sau merge înaintea ta?

Sau se apleacă spre dumneavoastră, menține un limbaj corporal deschis și manifestă interes? Observați modul în care interacționează cu ceilalți. Ține ușa deschisă pentru oameni? Lasă bacșiș pentru chelneriță? Folosește cuvinte politicoase precum „te rog” și „mulțumesc”?

Aceste acțiuni îi reflectă caracterul și pot indica disponibilitatea sa emoțională. În cele din urmă, observați cum îi răspundeți și cum reacționează corpul dumneavoastră în prezența lui. Vă simțiți relaxată și confortabilă în preajma lui sau aveți tendința de a vă retrage?

Aceste semne vă vor da o indicație dacă el creează un spațiu sigur pentru ca dumneavoastră să vă deschideți emoțional și să stabiliți o legătură profundă. În cele din urmă, ascultă-ți inima înainte de a începe o relație. Ia în considerare toate informațiile adunate și ai încredere în instinctele tale.

Acordând atenție acestor semne și aliniindu-le cu nevoile tale emoționale, poți determina dacă un bărbat este disponibil din punct de vedere emoțional pentru o relație de succes și împlinită.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu