Cum poti scapa de anxietate cu “The Linden Method”. Experienta relatata de Anna Bey, creatoarea de continut de pe YouTube

Anxietatea poate afecta pe oricine, indiferent de vârstă, naționalitate sau mediu social. Anna Bey, o populară creatoare de conținut, a împărtășit recent lupta sa personală cu anxietatea și modul în care a depășit-o cu ajutorul unui program numit „Metoda Linden”.

Anna a povestit cum anxietatea a pus stăpânire pe viața ei, determinând-o să evite activitățile care îi plăceau cândva și chiar să solicite ajutor medical la urgențe de teama de a face un atac de cord. În ciuda faptului că a apelat la terapie, ea a continuat să fie copleșită de griji și nu a putut să se bucure pe deplin de viață.

„The Linden Method” este un program conceput pentru a ajuta persoanele care se confruntă cu anxietatea, oferind atât retrageri în persoană, cât și resurse online.

Acesta pune accentul pe înțelegerea simptomelor și a factorilor declanșatori ai anxietății, precum și pe luarea de măsuri pentru a întrerupe ciclul gândurilor constante legate de anxietate. În timpul perioadelor stresante, corpul nostru poate intra în modul „luptă sau fugi”, ceea ce duce la dezechilibre hormonale și oboseală.

Este esențial să vă acordați o pauză în aceste perioade, permițându-i corpului dumneavoastră să se recupereze. Angajarea în noi hobby-uri, îngrijirea de sine și identificarea surselor de stres pot ajuta la gestionarea anxietății. Persoanele cu anxietate au adesea minți extrem de creative care pot intra în spirală în scenarii negative.

Menținerea ocupată cu activități pozitive și concentrarea asupra a ceea ce aduce cu adevărat bucurie poate ajuta la redirecționarea acestor gânduri. Alocarea de timp în fiecare zi pentru îngrijirea de sine și prioritizarea fericirii poate îmbunătăți semnificativ bunăstarea mentală.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu