Cum sa iti intaresti credinta intr-o putere divina pe parcursul anului 2024

În 2024, există metode spirituale puternice pe care le puteți folosi pentru a vă întări credința, indiferent de puterea divină cu care rezonați. Aceste metode nu numai că te conectează la forțele universului, dar te ajută și să îți găsești puterea în interiorul tău.

Credința, fie că este înrădăcinată în religie sau în energiile cosmosului, te ajută să te conectezi mai bine cu propriul tău sine. Psihologul și autoarea Lisa Miller, cunoscută pentru cartea sa The Awakened Brain (Creierul trezit), a cercetat neuroștiința creierului.

Studiile ei au arătat cum menținerea unui sentiment de credință întărește, de fapt, regiuni cheie ale creierului. Potrivit lui Miller, credința ne permite să ne întrebăm: „Ce îmi ceri acum? Cum ar trebui să fiu?”.

Ea explică faptul că nu trebuie să ne cunoaștem următoarea mișcare sau să planificăm totul, dar avem posibilitatea de a vedea cum suntem ghidați. Miller încurajează cultivarea conștiinței divine din noi înșine, care ne face să ne simțim conectați la o prezență iubitoare și călăuzitoare mai mare decât noi înșine.

Tehnicile de mindfulness ne pot ajuta în acest sens. De exemplu, să ne plimbăm în parc și să experimentăm cu adevărat natura, apreciind copacii, cântecele păsărilor și peisajele care ne trec prin cale. Bând o ceașcă de ceai și savurându-i aromele, concentrându-ne doar pe momentul prezent.

Dansând și fiind pe deplin prezenți în fiecare mișcare a corpului nostru. Pe măsură ce devenim mai pricepuți în aceste practici, trebuie să le încorporăm în viața noastră de zi cu zi. Miller explică faptul că, procedând astfel, intrăm într-o relație susținută cu divinitatea, ascultând și acordând în mod constant atenție îndrumărilor sale.

Ca orice practică spirituală, cu cât ne implicăm mai mult în ea, cu atât mai ușor devine să rămânem conectați la credința noastră. Pe măsură ce conștientizarea noastră crește, nu ar trebui să fim surprinși când încep să apară semne, vise și sincronicități. Atunci când ne conectăm cu această forță, cum ne putem demonstra credința?

Putem să acționăm, să ne încredem în instinctele noastre și să facem ceea ce simțim că este corect. Dacă ne simțim constrânși să ne aflăm într-un anumit loc sau să ajutăm pe cineva, ar trebui să ne urmăm intuiția fără să ne gândim prea mult.

Miller remarcă faptul că, așa cum există sincronicitate în propria noastră viață, putem fi și noi o sincronicitate pentru altcineva. Nu știm niciodată când prezența sau acțiunile noastre pot fi semnul pe care altcineva îl caută. Este vorba de a trăi într-un mod semnificativ și de a aduce o contribuție profundă.

În esență, pentru a ne întări credința, trebuie să fim prezenți în realitatea pe care o trăim, observând semnele pe care ni le oferă universul și divinitatea. Aceste semne pot proveni din surse externe sau din interiorul nostru.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu