Dakota Johnson a dezvaluit ca poate dormi „cu usurinta” 14 ore pe noapte, pentru a gestiona anxietatea: „Somnul este prioritatea mea numarul unu”

Dakota Johnson, actrița în vârstă de 34 de ani, cunoscută pentru rolul din filmul „Fifty Shades of Grey”, a vorbit recent cu Wall Street Journal despre importanța somnului și despre gestionarea anxietății sale. Johnson, care are o relație cu muzicianul Chris Martin din 2017, a subliniat că somnul este prioritatea ei principală în viață.

Ea a menționat că timpul în care se trezește depinde de programul ei și, dacă are o zi liberă, încearcă să doarmă cât mai mult posibil. Pe lângă faptul că acordă prioritate somnului, Johnson a împărtășit că se bazează pe medicamente pentru a-și controla anxietatea.

De asemenea, ea a discutat despre mecanismele sale de adaptare, cum ar fi băile și practicarea meditației. Johnson consideră că aceste practici o ajută să revină la realitate și îi ameliorează anxietatea.

Luna trecută, Johnson s-a destăinuit despre modul în care iubitul ei, Chris Martin, a ajutat-o în timpul unei zile deosebit de dificile în care s-a luptat cu depresia.

Johnson, care s-a luptat cu depresia de la vârsta de 15 ani, a explicat că folosește umorul ca mecanism de apărare împotriva depresiei. Martin a observat starea ei de spirit negativă și a folosit umorul pentru a-i ridica moralul. Acest moment a atins-o profund pe Johnson și a ajutat-o să-și revină.

Johnson folosește adesea comedia autoironică atunci când discută despre experiențele ei cu depresia și anxietatea.

Ea consideră că umorul îi servește drept instrument pentru a face față acestor provocări și pentru a se împiedica să se gândească la emoțiile negative. Johnson a recunoscut că nu există o soluție imediată sau un sfârșit pentru depresie, dar a subliniat importanța acceptării prezenței acesteia.

Ea și-a exprimat recunoștința față de părinții ei, actorii Don Johnson și Melanie Griffith, pentru că au introdus-o în terapie la o vârstă fragedă. În ciuda divorțului lor, când ea avea șapte ani, aceștia au recunoscut valoarea unui ajutor extern pentru a naviga prin complexitatea vieții ei de familie.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu