Dakota Johnson a vorbit despre rolul ei de „mama vitrega”. Actrita spune ca ii iubeste „din toata inima” pe copiii lui Chris Martin

Actrița Dakota Johnson a împărtășit într-un interviu afecțiunea ei profundă pentru cei doi copii ai iubitului ei, Chris Martin, din căsătoria anterioară cu Gwyneth Paltrow. Dakota a subliniat că nu trebuie să fii rudă de sânge pentru a forma o legătură de familie puternică și plină de iubire.

Ea crede în ideea că legăturile pe care alegem să le creăm pot fi la fel de importante ca și cele pe care le moștenim. Dakota însăși provine dintr-o familie mixtă, cu frați care nu sunt înrudiți biologic, dar care sunt totuși foarte apropiați.

Ea și-a exprimat convingerea că familia se referă la relațiile pe care le cultivăm, indiferent de legăturile de sânge. Propriii părinți ai Dakotei, Melanie Griffith și Don Johnson, au copii din căsătorii anterioare, ceea ce arată complexitatea și frumusețea dinamicii familiei moderne.

În ciuda oricăror provocări sau zvonuri din trecut, Dakota a subliniat că familia ei, inclusiv Chris, Gwyneth și copiii lor, rămâne unită și se sprijină reciproc. Fanii au fost încântați să le vadă pe Dakota și Gwyneth împreună, întărind răspunsul pozitiv la relația lor. Dakota și Chris sunt împreună de șase ani și se pare că sunt logodiți.

Cuplul a ales să își păstreze relația privată, dar acum discută deschis despre planurile lor de viitor. În ciuda atenției, ambii se concentrează pe continuarea cultivării iubirii lor și pe dezvoltarea relației lor în ritmul lor.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu