Dalton Gomez, fostul sot al Arianei Grande, are oficial o noua relatie

Speculațiile privind relația romantică dintre Dalton Gomez, fostul soț al Arianei Grande, și actrița Maika Monroe au luat sfârșit recent, după ce Maika a făcut „oficială” relația lor printr-o postare pe Instagram.

Actrița americană în vârstă de 31 de ani, cunoscută pentru rolul din filmul horror „It Follows”, a distribuit o serie de fotografii pe 9 iunie, prezentând momentele petrecute împreună. Prima imagine a arătat cuplul îndrăgostit pe o trecere de pietoni, cu Maika în vârful picioarelor pentru a-l săruta pe Dalton.

Ultima fotografie i-a surprins pe o barcă la apus, îmbrățișându-se în ținute casual. Fanii s-au declarat surprinși de vestea relației lor, mai ales după divorțul lui Dalton de Ariana Grande. Divorțul, după cum a relatat BBC, a fost soluționat pe cale amiabilă, fără dispute legale, având în vedere că nu aveau copii.

Documentele de la tribunal au arătat că Ariana a trebuit să facă o plată unică de 1,25 milioane de dolari către Dalton, împreună cu jumătate din veniturile obținute din vânzarea casei lor, din cauza unui acord prenupțial.

Comunitatea Instagram a părut să salute relația dintre Dalton și Maika, comentarii precum „Nimic altceva decât dragoste” și „Vă iubesc pe amândoi” arătând entuziasm și susținere.

Ambele persoane provin din relații serioase anterioare, inclusiv relația de lungă durată a lui Maika cu actorul Joe Keery din „Stranger Things”, despre care Keery a vorbit într-un interviu recent acordat Variety pe 6 iunie.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu